Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht

536111
D-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht | DCS-5020L/ED-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht | DCS-5020L/ED-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht | DCS-5020L/E
Beoordeling
Artikelnummer536111
FabrikantcodeDCS-5020L/E
EAN code0790069392504
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De D-Link DCS-5020L draadloze N dag en nacht pan/tilt cloud-camera is een dag/nacht-netwerkcamera die eenvoudig aan te sluiten is op uw bestaande thuisnetwerk en die bekeken kan worden op een aantal mobiele apparaten. Hij beschikt over een pan-, tilt- en digitale zoomfunctie zodat u een breed gebied kunt bekijken met één camera, ingebouwde WiFi-extender om uw draadloze dekking moeiteloos uit te breiden, nachtzicht tot 5 meter, geluids- en bewegingsdetectie voor de ultieme gemoedsrust en H.264-videocompressie voor beeld van hoge kwaliteit. En door de draadloze connectiviteit kunt u uw camera bijna overal neerzetten om de dingen waar u het meest om geeft in de gaten te houden.



24 uur per dag controle, dag en nacht
De D-Link DCS-5020L is een onafhankelijke surveillancecamera die kan draaien zonder gebruik van een computer en er is geen speciale software of hardware voor nodig. Als hij is aangesloten op het internet kan de DCS-5020L e-mailmeldingen sturen met foto's of videoclips als er beweging of geluid gedetecteerd wordt. U kunt interessegebieden aangeven voor bewegingsdetectie, of het geluidsvolumeniveau instellen waarbij u gewaarschuwd wilt worden. Controle in de nacht is mogelijk met de ingebouwde infrarood LED's waarmee u 's nachts tot 8 meter zicht hebt, zodat u 24 uur per dag controle hebt, zelfs als het donker is.

Eenvoudige installatie mydlinkT
Vroeger was het behoorlijk ingewikkeld om een camera in een netwerk te integreren en toegang te configureren. mydlinkT maakt de toegang tot uw camera eenvoudig, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Met de stap-voor-stap handleiding kost het installeren van uw camera slechts enkele minuten. Vervolgens maakt u via een eenvoudige website een mydlinkT-account aan, zodat u uw camera vanaf elke computer met internetverbinding kunt bekijken en beheren. Als u meer dan één camera hebt, kunt u ze allemaal aan uw bestaande mydlinkT-account toevoegen en vanaf één locatie bekijken. Ook als u onderweg bent, zijn uw camera's toegankelijk.

Download de gratis mydlinkT app voor uw smartphone of tablet om de cameraopnamen snel en gemakkelijk te bekijken vanaf elke plek waar u over een draadloze of 3G-verbinding beschikt.

Bewaking in scherp beeld vanuit verschillende hoeken
Door scherpe, reactieve pan/tilt-bewegingen en digitale zoom hebt u met de Draadloze N Dag en nacht pan/tilt cloud-camera de volledige controle. U kunt snel een breed gebied vanuit verschillende hoeken controleren, en met de 4x digitale zoom kunt u inzoomen op specifieke gebieden om die gedetailleerder te bekijken. De D-Link DCS-5020L kan ook zo ingesteld worden dat hij beweegt naar vooraf ingestelde posities, waardoor de camera gericht is op specifieke interessegebieden binnen het surveillancegebied.

Draadloze N-connectiviteit en extender
De D-Link DCS-5020L kan niet alleen met één druk op een knop via draadloze N aangesloten worden op uw voor WPS geschikte router, met de extendermodus kunt u ook het bereik van uw bestaande draadloze netwerk uitbreiden. Hierdoor voorkomt u draadloze dode punten en hebt u een volledigere draadloze dekking.

Surveillancesysteem met groot aantal functies
Met de D-Link DCS-5020L wordt de gratis D-ViewCamTM-software meegeleverd. D-ViewCamTM IP-camerasurveillancesoftware is een uitgebreid surveillancesysteem dat ontwikkeld is voor het centrale beheer van meerdere IP-camera's. D-ViewCamTM, dat tot 32 IP-camera's kan ondersteunen, is compatibel met alle huidige D-Link IP-camera's en biedt digitale bewaking en opname van video, audio en gebeurtenissen voor verschillende beveiligingstoepassingen. Deze software biedt gebruikers een brede reeks functies voor extra gemak, waaronder video-opname en afspelen van videobeelden, Videomodus, Kaartmodus, Wizard-modus, Expertmodus, Gebeurtenisactie en meer.

Producteigenschappen D-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht

Prestatie

Type camera
Dome

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
8 m

Video

Film resolutie
640 x 480 px

Audio

Microfoon

Links met betrekking tot D-Link DCS-5020L Wireless Dag & Nacht

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/view/network-cameras/dcs-5020l-pan-til...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.