Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Windows 8.1 Pro NL, 64bit, OEI

536691
Beoordeling
Artikelnummer536691
FabrikantcodeFQC-06948
EAN code0885370634983
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Wat is er nieuw in Windows 8.1?

Sneller starten
De Startknop is terug op het bureaublad. Tik of klik erop om naar Start te gaan. Als je wilt, kun je nu bij het aanmelden ook direct naar het bureaublad gaan, of dezelfde achtergrond gebruiken voor het bureaublad en voor Start. En al je apps bekijken in de nieuwe apps-weergave.

Overal zoeken
Met de slimme zoekfunctie van Bing krijg je in één keer alles te zien: van internet of uit de instellingen, bestanden en apps op je pc. En je kunt de zoekresultaten meteen gebruiken. Om een nummer af te spelen, een vriend te bellen, een app te openen of naar je favoriete site te gaan. Gewoon zoeken en doen. (Bepaalde functionaliteit is in sommige regio's niet beschikbaar.)



Meer tegelijk doen
Chatten onder het gamen, shoppen terwijl je een filmpje kijkt, werken tijdens het luisteren. Afhankelijk van je schermgrootte kun je nu tot vier apps tegelijk zien en heel makkelijk schakelen tussen alle verschillende manieren waarop je je pc gebruikt.

Meer apps downloaden
In de compleet nieuwe Windows Store vind je apps die speciaal zijn gebouwd voor Windows 8.1, nieuwe favoriete community's en persoonlijke aanbevelingen. Deze update biedt ook een aantal geweldige nieuwe ingebouwde apps, zoals Reading List en Food Drink. Bovendien kun je nu je apps installeren op al je tablets en pc's met Windows 8.1.

Gebruik het op jouw manier
Op je Startscherm zijn meer tegelgroottes, meer kleuropties en geanimeerde achtergronden beschikbaar. Met je vergrendelde scherm kun nu je een diavertoning van je favoriete foto's laten zien en zelfs foto's maken-zonder de pc te ontgrendelen.

Probleemloos typen
Het verbeterde touchscreen-toetsenbord leert van wat je typt en doet suggesties op basis van wat je hebt geschreven. Als je meer dan één taal gebruikt, typ je voortaan nog makkelijker dankzij nieuwe toetsenbordindelingen. Emoticons zijn nu in kleur.

Altijd bij je bestanden
Bewaar documenten, foto's en andere bestanden automatisch op SkyDrive zodat je ze overal bij je hebt, zelfs op een ander apparaat. Ze zijn ook veilig als er iets met je pc gebeurt.

Beter browsen
Internet Explorer 11 heeft een snellere laadtijd, een full-screen ervaring inclusief naast elkaar browsen op meerdere sites, en real-time informatie vanuit favoriete sites op je Startscherm.

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
529776 Logitech MK330 Wireless Desktop 36 € 49,00
535011 Cooler Master N300, ATX, Zwart 24 € 75,00
516338 Logitech MK120 Desktop 36 € 22,95
500515 Lite-On iHAS124, DVD Read/DVD Write, Zwart, OEM 24 € 19,95
523865 Logitech M235 Wireless Mouse, Grijs 36 € 22,00

Links met betrekking tot Microsoft Windows 8.1 Pro NL, 64bit, OEI

.   http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/meet?ocid=GA8-1_O_WOL_Hero_Home_Mee...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.