Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DCS-825L EyeOn HD Baby Monitor

537189
D-Link DCS-825L EyeOn HD Baby Monitor | DCS-825L/ED-Link DCS-825L EyeOn HD Baby Monitor | DCS-825L/E
Beoordeling
Artikelnummer537189
FabrikantcodeDCS-825L/E
EAN code0790069397493
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
D-Link DCS-825L EyeOn Baby Monitor: eenvoudig te installeren - eenvoudig in gebruik
Aan de slag in een handomdraai! De gratis mydlink baby app voor uw mobiele apparaat leidt u niet alleen stap voor stap door het installatieproces, maar geeft u ook een gemakkelijk te gebruiken interface voor alle geavanceerde functies van de Baby Monitor. Controleer uw baby in één oogopslag, zoom eenvoudig in en uit, of speel één van de vijf lieve slaapliedjes om uw kind te kalmeren. U kunt zelfs foto's en videoclips opnemen en deze rechtstreeks bewaren op uw mobiele telefoon!



Snapshot en Video - MicroSD kaart
Met de nieuwe EyeOn's snapshot en video functionaliteit bewaart u alle dierbare momenten op uw MicroSD kaart om te delen met familie en vrienden. U krijgt niet alleen foto's, maar ook video die u direct naar uw smartphone of tablet kunt sturen.
*Geen MicroSD kaart inbegrepen.

Twee-weg Audio - Luisteren en Praten
Door de beveiligde verbinding tussen uw EyeOn en uw smartphone of tablet heeft u een heldere, twee-weg uitwisseling. Door de twee-weg audio-functie kunt u met uw baby praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Door uw geruststellende en vertrouwde stem kan uw baby weer terug naar dromenland zonder dat u naar uw kleine toe hoeft te gaan.

Temperatuur
De EyeOn Baby Monitor is een handig hulpmiddel omdat u de temperatuur van de babykamer in de gaten kunt houden. De LED-sensor verandert van kleur om u te waarschuwen als de temperatuur te hoog of te laag wordt en stuurt u een waarschuwing.

High Definition
U krijgt een scherp 720p HD-beeld dankzij de megapixelcamerasensor, en de nachtzichtmodus schakelt automatisch in als het donker wordt, dus u kunt eenvoudig een oogje in het zeil houden als uw baby slaapt - dag en nacht, en dankzij de 4x digitale zoomfunctie mist u geen enkel detail.

Slaapliedje
Voor als uw baby rusteloos is, is EyeOn uitgerust met 5 klassieke slaapliedjes en afspeelfunctie, zodat u uw baby rustig in slaap kunt krijgen. Speel direct vanaf uw smartphone of tablet een rustgevend slaapliedje af en pas het volume aan en stel een timer in, zodat de muziek stopt als uw baby in slaap valt.

Inzoomen
Bekijk uw baby van dichtbij met 4x digitale zoom. Schuif gewoon met uw vingers over uw smartphone of tablet om nooit een moment te missen.

Geluid en beweging
Laat u waarschuwen als uw baby huilt of wakker geworden is en door zijn wiegje kruipt. Met deze functie kunt u zorgen dat uw baby rustig slaapt. En u wordt direct gewaarschuwd als dat niet het geval is.

Lekker draagbaar
De alles-in-één EyeOn Baby Monitor biedt ouders die op hun kinderen letten direct een beeld. Sluit gewoon uw smartphone of tablet aan op het draadloze netwerk van de EyeOn Baby Monitor voor direct lokaal beeld. U kunt hem zelfs aansluiten op een externe USB-batterij* voor volledige draagbaarheid. Ideaal voor vakanties of als u bij vrienden of familie op bezoek gaat.
*USB-batterij niet inbegrepen, vereist minimaal 2 A output.

Directe push-berichten
Met de EyeOn Baby Monitor kunt u automatisch waarschuwingen ontvangen over slaapproblemen en zelfs een bewegingsdetectie activeren als uw kind opvallend veel beweegt. Daarnaast kunt u ook een melding ontvangen als uw baby huilt en de kamertemperatuur controleren, mocht de kamer te warm of te koud zijn.

Onze waarschuwingen kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen met verschillende drempels die eenvoudig te configureren zijn via de gratis mydlinkT Baby App. De EyeOn Baby Monitor stuurt u niet alleen automatisch e-mailmeldingen direct op uw mobiele apparaat op basis van de vooraf door u ingestelde vereisten, maar beide ouders kunnen tegelijkertijd de live feed bekijken.

Beveiligde verbinding - gemoedsrust
Met een camera kunnen ouders zien wat er gebeurt met hun baby, maar het is van essentieel belang om te zorgen dat het apparaat voldoende beveiligd is, om zo onbevoegde toegang tot de videobeelden door derden te voorkomen. Door de beveiliging van EyeOn hebt u niet alleen een beveiligde verbinding met uw baby, hij zorgt ook dat het netwerk waarop u verbinding maakt beveiligd is, wat een extra beveiligingslaag biedt - en u gemoedsrust.

Accentringen
Geef uw EyeOn Baby Monitor een persoonlijk tintje met de verwisselbare blauwe en roze accentkleurringen. Draai de ring naar links om hem eraf te halen. Plaats dan de nieuwe accentring en draai hem naar rechts tot hij op zijn plaats klikt.

Montage
De EyeOn Baby Monitor kan op twee manieren gemonteerd worden, dus u kunt hem overal in uw huis of tuin ophangen, of zelfs onderweg meenemen.

Links met betrekking tot D-Link DCS-825L EyeOn HD Baby Monitor

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/eyeon/eyeon-baby-monitor


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.