Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys LGS552P Managed Switch PoE

537767
Linksys LGS552P Managed Switch PoE | LGS552P-EULinksys LGS552P Managed Switch PoE | LGS552P-EU
Beoordeling
Artikelnummer537767
FabrikantcodeLGS552P-EU
EAN code4260184664085
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Voeg de veilige, betrouwbare en krachtige Linksys LGS552P Managed Gigabit-switch met ultramoderne functies en prestaties toe aan uw groeiende bedrijfsnetwerk. Profiteer van Gigabit-snelheden, verhoogde beveiliging, Power over Ethernet Plus en geavanceerd beheer van verkeer, ideaal voor realtime spraak- en videotoepassingen.

Quality of Service (QoS)
Dankzij de vele QoS-functies wordt verkeer op de juiste manier geprioriteerd, wat zorgt voor de best mogelijke gebruikerservaring voor realtime-toepassingen, zoals spraak en video. Bovendien biedt dit ruimte om grafische bestanden en video's die intensief gebruikmaken van de bandbreedte te uploaden en te downloaden. De geavanceerde QoS biedt beleidsregels per gegevensstroom evenals snelheidsbeperking om te kunnen voldoen aan de SLA-vereisten.

Power over Ethernet Plus (PoE )
De beheerde switches van Linksys ondersteunen IEEE 802.3at (PoE )-standaarden en bieden tot 30 W stroomcapaciteit per Gigabit Ethernet-poort. Ze zijn bovendiencompatibel met de oudere IEEE 802.3af (PoE)-standaard. De PoE -functie versimpelt en vermindert de behoefte aan ingewikkelde technologische toepassingen zoals IP-telefonie en draadloze AP- en IP-beveiliging. Het geeft u de mogelijkheid om de uiteindes van netwerken verbinding te laten maken en van stroom te voorzien door middel van één enkele Ethernet-kabel. Hierdoor heeft u minder kosten.

Netwerkbeveiliging
Ongeautoriseerde toegang tot het netwerk en bedrijfskritische gegevens blijft altijd een punt van aandacht. De beheerde switches van Linksys helpen het netwerk te beveiligen via poortverificatie en op MAC gebaseerde poortbeveiliging, waarbij gebruikers zich moeten identificeren voordat er gegevens worden doorgegeven. Geavanceerde DHCP-snooping en IP-MAC-poortkoppelingsfuncties zorgen voor netwerkintegriteit en helpen netwerkaanvallen voorkomen.

Netwerkuitbreiding
De beheerde switches van Linksys beschikken ook over functies waarmee u snel uw netwerk kunt uitbreiden. Meerdere hoge-bandbreedteverbindingen tussen switches verbeteren de beschikbaarheid en redundantie. Spanning Tree Protocol (STP)- en Storm Control-functies helpen geplande en onbedoelde kabellussen te beheren, zodat u vol vertrouwen een net van switches kunt bouwen en snel uw netwerk kunt uitbreiden om uw groeiende personeelsbestand te ondersteunen. Met extra gigabit of 10-gigabit uplink SFP/SFP glasvezel-poortuitbreidingen voor servers en datacentra bieden de beheerde switches van Linksys een ideale combinatie van schaalbaarheid en betaalbaarheid voor bedrijven.


Beleef het product in de video...

Producteigenschappen Linksys LGS552P Managed Switch PoE

Rackmount kit meegeleverd
LAN Switching
Layer 3
10/100 Mbps RJ-45 poorten
0 x
1 GbE RJ-45 poorten
50 x
10 GbE RJ-45 poorten
0 x
SFP poorten
0 x
SFP+ poorten
0
1 GbE + SFP Combi poorten
0 x
10 GbE + SFP Combi poorten
2 x
Geheugen
0 MB

Data-uitwisseling

Switch capaciteit
140 Gbps

Design

19" Rackmount

Power over Ethernet (PoE)

PoE (IEEE802.3af)
PoE+ (IEEE802.3at)
Totaal PoE Vermogen
375 Watt

Gewicht en omvang

Gewicht
5.32 kg

Energie

PoE

Links met betrekking tot Linksys LGS552P Managed Switch PoE

.   http://www.linksys.com/en-eu/business/products/switches/LGS552P


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.