Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP USB 3.0 Docking Station (Compact)

539799
Beoordeling
Artikelnummer539799
FabrikantcodeF3S42AA#ABB
EAN code0888182094778
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ontdek uw ideale, platform-onafhankelijke hot-deskingoplossing om online te gaan en « «n extern scherm en tot drie USB-apparaten aan te sluiten.

- Uw meest gebruikte randapparaten kunnen aangesloten blijven op de replicator en zijn met « «n USB-kabel klaar voor gebruik op uw notebook. Het meegeleverde netsnoer zorgt dat de replicator opgeladen en gebruiksklaar is.
- Sluit apparaten aan op twee USB 3.0-oplaadpoorten en « «n USB 2.0-oplaadpoort. Werk handiger door een scherm aan te sluiten op de ge ntegreerde HDMI- of VGA-connector of gebruik de meegeleverde adapter voor aansluiting op een DVI-scherm.
- Ga on-line met 10/100/1000 Ethernet. Houd naadloos verlopende webvergaderingen dankzij de hoofdtelefoon en microfoon combo-ingang die samenwerkt met de hoofdtelefoon- en microfoonfunctionaliteit van de aangesloten notebook (indien beschikbaar).
- U heeft de zekerheid van een jaar garantie met vervanging van onderdelen. Aanvullende ondersteuning is (alleen in Noord-Amerika) zeven dagen per week 24 uur per dag beschikbaar per telefoon en via online supportforums.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.