Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Wemo Wifi Home Actuatr A/C On/O

541495
Belkin Wemo Wifi Home Actuatr A/C On/O | F7C027EA
Beoordeling
Artikelnummer541495
FabrikantcodeF7C027EA
EAN code0722868905814
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Belkin WeMo Switch met Wi-Fi-ondersteuning maakt het mogelijk om elektronische apparaten aan en uit te zetten waar u ook bent. Met behulp van uw Android/IOS apparaten en uw bestaande Wi-Fi-thuisnetwerk laat de WeMo Switch u televisies, lampen, stereo-installaties, elektrische kachels, ventilatoren en andere apparaten draadloos bedienen.

U hoeft alleen maar de gratis WeMo-app uit de Google Play Store of Apple App Store te downloaden, de WeMo Switch in een stopcontact te steken en er een apparaat op aan te sluiten. Vervolgens kunt u dat apparaat aan- of uitzetten met uw smartphone of tablet (met Android 4.0 en hoger of iOS 5 of hoger). U kunt timers voor uw apparaten instellen en ze op afstand bedienen via een mobiele internetverbinding. Ook kunt u extra WeMo Switches in huis toevoegen om meer apparaten te bedienen.


Electronische apparaten aan en uitzetten waar u ook bent
De Belkin WeMo Switch werkt met de gratis WeMo-app, zodat u uw huishoudelijke apparatuur en elektronica draadloos kunt bedienen. Een lamp aanzetten vanuit uw keuken, voortuin of kantoor? Dat kan allemaal met de WeMo Switch.

Om te beginnen hoeft u alleen maar de gratis WeMo-app uit de Google Play Store of Apple App Store op uw smartphone of tablet te downloaden. Steek vervolgens de WeMo Switch in een stopcontact en sluit er een apparaat op aan. Verbind de WeMo Switch met uw Wi-Fi-thuisnetwerk en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Nu kunt u uw apparaten in huis aan- en uitzetten, waar u ook bent.

De WeMo Switch werkt ook via mobiel internet. Dit betekent dat u apparaten in huis overal kunt bedienen waar u een internetverbinding hebt, dus via Wi-Fi, 3G of 4G.


Stel timers in met de WeMo-App
Met de gratis WeMo-app stelt u gemakkelijk timers in voor apparatuur en elektronica in huis. Gebruik uw smartphone of tablet om een ventilator aan of uit te laten gaan op een bepaalde tijd, bij zonsopgang of zonsondergang. Dat kan allemaal via uw bestaande 3G-, 4G- of Wi-Fi-verbinding.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.