Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus STRIX Pro

542195
Asus STRIX Pro | 90YH00B1-M8UA00Asus STRIX Pro | 90YH00B1-M8UA00Asus STRIX Pro | 90YH00B1-M8UA00
Beoordeling
Artikelnummer542195
Fabrikantcode90YH00B1-M8UA00
EAN code4716659772453
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ontketen je gaminginstinct
Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en het scherpste gezichtsvermogen. Strix betekent je omgeving voelen, zodat je zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kunt reageren. Strix betekent overleven op je scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.


Verscherp je gehoor
De Strix Pro wordt aangedreven door 60mm neodymium magneet drivers, voor de krachtigste en nauwkeurigste geluidsweergave. Geen zorgen over irritante geluiden van mechanische toetsenborden die gehoord worden door je teamgenoten, want de ENC (environmental noise cancellation oftewel onderdrukking van omgevingsgeluid) technologie filtert op slimme wijze ruim 90% van het geluid eruit. Rust je uit met Strix Pro en groei uit tot een roofdier die een natuurlijke vijand is voor alle tegenstanders.


Donderende 60mm neodymium magneet drivers
Wie nog nooit de power van 60mm neodymium magneet drivers heeft gevoeld, moet eens luisteren via de Strix Pro - ervaar ongeėvenaard vermogen en ga volledig op in overtuigende audio. Hoor elk pistoolschot tijdens het gamen en weet de exacte locatie van vijanden, puur aan de hand van hun voetstappen. Schakel vervolgens naar audio voor weidse stadion-rock, helder en duidelijk verstaanbare spraak of film levensecht klinkende film soundtracks.


Filtert meer dan 90% van het omgevingsgeluid
Het door USB gevoede bedieningskastje is voorzien van een ingebouwde microfoon die actief meer dan 90% van het omgevingsgeluid1, zoals mechanische toetsenbordtikken en spraak, detecteert en tegengaat. Teamgenoten worden tijdens gesprekken dus niet afgeleid door geluiden rond de gamer.


Aansluiten op PC, Mac, PS4, smartphone en tablet
Vergeet compatibiliteitszorgen, want de Strix Pro werkt met de meeste populaire apparaten. Het bedieningskastje is uitgerust met een 1,5m lang verlengsnoer met aparte hoofdtelefoon- en microfoonpluggen, voor geweldige compatibiliteit met pc en Mac.

De Strix Pro is ook perfect voor smartphones, tablets en PlayStation 4, dankzij de vierpolige 3,5mm audio/mic gecombineerde adapter. Sluit hem aan op uw slimme apparaat om onderweg contact te houden met familie of vrienden, of op de PlayStation 4 voor nog meer spelplezier. Ons onderzoek heeft aangetoond dat een kabel van 1,2 meter de perfecte lengte is voor mobiel gebruik of PlayStation 4 joystickgebruik - geen kabelwarboel meer!


Game overal met het reisvriendelijke opvouwbare ontwerp
Het opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de oorschelpen plat kunnen liggen, ideaal om in te pakken en mee te nemen naar een LAN-party of toernooi. De afneembare microfoonarm is ideaal voor eenvoudig verwijderen, reizen en opslag. Met een gewicht van slechts 320 gram is de Strix Pro ook zeer draagbaar en uiterst comfortabel om te dragen.

Producteigenschappen Asus STRIX Pro

Surround
2.0
Bediening

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Asus STRIX Pro

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Links met betrekking tot Asus STRIX Pro

.   https://www.asus.com/nl/Headphones-Headsets/STRIX_PRO/overview/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.