Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson WorkForce DS-560

542405
Beoordeling
Artikelnummer542405
FabrikantcodeB11B221401
EAN code8715946534947
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze scanner heeft hoge scansnelheden en functies voor snelle gegevensverwerking en is ideaal voor een gemakkelijke documentwerkstroom. Bovendien beschikt de Epson WorkForce DS-560 over Wi-Fi-connectiviteit en Wi-Fi Direct™, plus een USB-interface. Met Document Capture (Mac) en Document Capture Pro (Windows) kunnen meerdere gebruikers gescande bestanden converteren, sorteren en automatisch naar de cloud en andere document management systemen exporteren.

Prestaties en productiviteit
Deze compacte scanner biedt scansnelheden van maximaal 26 ppm/52 ipm, zelfs bij 300 dpi in kleur. In combinatie met hardware JPEG-compressie zorgt dit ervoor dat grote scantaken sneller worden verwerkt.

Naadloze integratie in document management en cloudsystemen
Dankzij Epson Document Capture en Document Capture Pro is deze scanner eenvoudig in uw document management systeem te integreren. Zo versnelt de scanner uw werkstroom en kunt u gescande gegevens opslaan, converteren en versturen naar uw documentopslagsystemen. Daarnaast biedt de Pro-versie voor Windows barcodeherkenning en OCR via zones voor het automatiseren van documentprocessen zoals het maken van bestandsnamen en mappen.

Scansoftware meegeleverd of download onze nieuwe gratis app
Epson Scan1 biedt een brede selectie aan geavanceerde beeldverwerkingsfuncties, waaronder tekstverbetering en automatische skew-correctie voor meer efficiëntie en verhoging van de taakuitvoer. Dit model kan tevens scannen naar de indelingen .docx, .xlsx en .pptx. Scan naar uw mobiele Android- of Apple-apparaat door de nieuwe Epson DocumentScan-app te downloaden van Google Play of de Apple App Store.

Flexibele aansluitmogelijkheden
Met de Wi-Fi-, Wi-Fi Direct™- en USB-interface kunt u deze scanner eenvoudig aansluiten.

Producteigenschappen Epson WorkForce DS-560

Bit Diepte
48 bits
Schaalmogelijkheden
0 %
Maximaal Formaat
21x91 cm
Automat. Doc. Feeder

Scannen

Scan Resolutie Optisch
600x600 dpi
Scan snelheid Zwart/Wit
3 sec.
Scan Snelheid Kleur
3 sec.

Design

Type Scanner
Document
Interface
WiFi, Ethernet, USB

Overig

Bijgeleverde Software
ABBYY FineReader Sprint 8.0, Epson Document Capture Pro

Links met betrekking tot Epson WorkForce DS-560

.   http://www.epson.nl/nl/nl/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/1332...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.