Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E

542886
AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E | 20002678AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E | 20002678AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E | 20002678AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E | 20002678
Beoordeling
Artikelnummer542886
Fabrikantcode20002678
EAN code4023125026782
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de FRITZ!WLAN Repeater 450E Edition stelt AVM een nieuw product voor het vergroten van de reikwijdte van WiFi-netwerken voor. Daarbij ondersteunt de Repeater tot 450 Mbit/s snelle WiFi verbindingen in het 2,4 GHz-bereik. Bovendien zorgt een gigabit-LAN-aansluiting voor het integreren van netwerkcompatibele apparaten zonder eigen draadloze WiFi verbinding in het thuisnetwerk.

Vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van courante WLAN-netwerken
Functioneert in draadloze WLAN-netwerken conform 802.11n (450 Mbit/s), 802.11g (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s)
Op de gigabit-LAN-aansluiting aangesloten apparaten (computers, printers, audio- video-spelers e.a.) krijgen WLAN-functie
LAN-brug: verbinding met de LAN-aansluiting van een router per netwerkkabel of Powerline-verbinding
Veilige draadloze verbindingen dankzij WPA2-versleuteling
Eenvoudige inrichting per druk op de knop via WPS of met behulp van de wizard
8 led's voor de weergave van bedrijfstoestanden en bepaling van de optimale positie aan de hand van de weergave van de WLAN-kwaliteit
Instelling van de WLAN-nachtserviceparameters en van de WLAN-toegang voor gasten van een FRITZ!Box mogelijk

Razend snel WiFi N - hoge doorvoercapaciteit
FRITZ!WLAN Repeater 450E ondersteunt alle courante radiografische standaards en maakt gebruik van de voordelen van WiFi N met tot 450 Mbit/s. Het apparaat is bovendien neerwaarts compatibel met de standaards 802.11g en b. Dankzij het procedé met meerdere antennes MIMO (Multiple Input Multiple Output) en het gebruik van de nieuwste technieken voor de optimalisatie van reikwijdte en doorvoercapaciteit, worden de reikwijdte en de gegevenssnelheid vergroot in vergelijking met de tot nu toe bestaande, op 11n gebaseerde oplossingen.

Maximale WiFi veiligheid - compacte uitvoering
Door de ondersteuning van de modernste versleutelingsstandaards met WPA2 (802.11i) en WPA waarborgt de FRITZ!WLAN Repeater 450E maximale veiligheid. Informatie over de bedrijfstoestand wordt comfortabel direct per led op het apparaat weergegeven. Dankzij de led-weergave wordt het bovendien eenvoudig om de optimale positie te bepalen aan de hand van de directe weergave van de kwaliteit van het WiFi-signaal. De bijzonder compacte uitvoering maakt het gebruik op praktisch elke 230V-contactdoos mogelijk; kabels of een speciale bevestiging zijn daarbij niet nodig.

Eenvoudige installatie - perfect in combinatie met FRITZ!Box
De FRITZ!WLAN Repeater 450E is perfect afgestemd op de FRITZ!WLAN-producten. Met WPS (Wi-Fi Protected Setup) wordt de Repeater met een eenvoudige druk op de knop, of handig via de browsergebaseerde wizard, geďnstalleerd. Met de FRITZ!WLAN Repeater 450E breiden WPS-compatibele producten, zoals bijv. de AVM FRITZ!Box-modellen 7490, 7390, 3390 enz. eenvoudig en comfortabel hun WiFi reikwijdte. De Repeater kan de instelling van de WiFi-nachtservice en van de WiFi-toegang voor gasten van de FRITZ!Box uitvoeren.

Met gigabit-LAN-aansluiting flexibel bruikbaar
Een gigabit-LAN-aansluiting maakt het mogelijk om netwerkcompatibele apparaten zoals tv-toestellen, Blu-ray-spelers of printers in het thuisnetwerk te integreren. Alternatief kan de FRITZ!WLAN Repeater 450E in de bedrijfsmodus LAN-brug ook via een netwerkkabel of een Powerline-verbinding met een router worden verbonden. Zo kunnen grotere afstanden probleemloos worden overbrugd.

Producteigenschappen AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
450 Mbps
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
0

Gerelateerde artikelgroepen AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot AVM FRITZ!WLAN WiFi Repeater 450E

.   http://benl.avm.de/producten/fritzwlan/fritzwlan-repeater-450e/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.