Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Dual Hinge II Laptop Stand

542913
HP Dual Hinge II Laptop Stand | E8F99AAHP Dual Hinge II Laptop Stand | E8F99AA
Beoordeling
Artikelnummer542913
FabrikantcodeE8F99AA
EAN code0887758871850
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Creëer snel en eenvoudig een comfortabele werkplek voor uw notebook of uw notebook en dockingstation door deze op de dubbel scharnierende HP Dual Hinge II te plaatsen.

• De standaard accepteert een reeks HP notebooks en dockingstations.1 Afhankelijk van de beschikbare dockingstationpoorten kunt u ook randapparatuur, zoals een toetsenbord en muis of een externe schijf, aansluiten en zo een complete werkplekoplossing creëren.
• Klik het dockingstation in de houder en sluit de randapparaten aan, dan kunt u telkens als u uw notebook in het dock plaatst direct aan het werk.
• Als u liever zonder dock werkt, kunt u alleen de notebook in de lade plaatsen. Gebruik de kabelgeleider om kabels uit de weg te houden en een opgeruimde werkplek te creëren.

Producteigenschappen HP Dual Hinge II Laptop Stand

Gewicht en omvang

Gewicht
3.6 kg

Kenmerken

Kleur
Black

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.