Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus VivoPC VM60-G115R-NL

542919
Asus VivoPC VM60-G115R-NL | 90MS0061-M01150Asus VivoPC VM60-G115R-NL | 90MS0061-M01150Asus VivoPC VM60-G115R-NL | 90MS0061-M01150
Beoordeling
Artikelnummer542919
Fabrikantcode90MS0061-M01150
EAN code4716659792048
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Stelt u zich eens voor: alle functionaliteit van een traditionele desktop pc in een chique, compacte kast met een voetafdruk iets groter dan een standaard DVD-hoesje. Maak kennis met de ASUS VivoPC VM60-G115R.

Blijf niet vasthouden aan ouderwetse ideeën
Aangedreven door een Intel Core i3 processor en voorzien van SonicMaster-technologie, maakt de VivoPC de weg vrij voor volledig dag-na-dag computergebruik en een levensechte, filmische multimedia-ervaring. Leun achterover en geniet van de ingebouwde 802.11ac wifi, die tot driemaal zo hoge snelheden biedt als standaard wireless-N snelheden, en stabiele verbindingen voor online surfen op het web, media streaming en online gaming.

Vertrouwd uitziende gesponnen metalen afwerking
Voorzien van dezelfde gesponnen metalen behuizing als andere ASUS-modellen, borduurt de VivoPC verder op de ASUS-traditie van verfijnde esthetiek en hoogwaardige afwerking.

Mini en toch krachtig
Beoordeel de VivoPC niet op zijn formaat. Hij biedt dezelfde prestaties als uw traditionele desktop pc. Of u nu door ellenlange spreadsheets moet ploegen, of genieten van de nieuwste video's, voor de VivoPC zijn deze taken een fluitje van een cent.

Haarzuivere audio
Externe luidsprekers? Nergens voor nodig. De VivoPC heeft alles wat u nodig hebt, direct vanuit de verpakking. Ingebouwde SonicMaster speakers en MaxxAudio tuning garanderen keer op keer haarzuivere audio.

Eenvoudig toegankelijk voor DHZ-upgrades
De VivoPC houdt het simpel wanneer het tijd is voor een upgrade. Een gebruiksvriendelijke uitschuifbare cover geeft u snel en gemakkelijk toegang tot het binnenwerk, voor DHZ upgrades aan geheugen en harde schijf.

Volledige compatibiliteit voor gemakkelijke connectiviteit
De VivoPC beknibbelt ook niet op aansluitmogelijkheden, en heeft een scala aan poorten die compatibel zijn met een groot aantal apparaten.

De VivoPC wordt geleverd met talloze USB 2.0- en USB 3.0-poorten, waarbij de laatste apparaten sneller opladen en tot 10 keer hogere overdrachtssnelheden bieden dan de vorige generatie USB, voor snelle overdracht van bestanden en synchronisatie van apparaten. De VivoPC heeft een optische S/PDIF-uitgang voor multi-kanaals audio-ondersteuning. Hij is bovendien voorzien van drie audio-uitgangen, vergezeld door HDMI-en VGA-uitgangen voor aansluiting op HD-schermen of televisies.

Sla alles op. Deel alles.
Dankzij drie jaar lang gratis 32GB ASUS WebStorage kunt u uw belangrijke gegevens veilig in de cloud bewaren en ze openen op elk apparaat met een internetverbinding. Zeg maar gedag tegen onveilige USB-sticks, stream onderweg muziek en deel foto's met familie en vrienden, gewoon door een link te sturen.

Producteigenschappen Asus VivoPC VM60-G115R-NL

Kenmerken

Game PC
Type PC
Small Form Factor

Processor

Processor Merk
Intel
Processor Familie
Intel Core i3
Processor Type
3217U
Processorgeneratie
0 e
Snelheid
1.80 GHz
Cache
3072 MB

Geheugen

Type geheugen
DDR3
Geheugen
4 GB

Opslag

Harddisk Grootte
1000 GB
SSD
SSD Grootte
0 GB

Videokaart

Type videokaart
HD4000
Discreet grafische adapter model
Intel HD Graphics
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Poorten & interfaces

Cardreader
Aantal USB 2.0
4
USB 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 2
USB Type-C
VGA Connector (D-Sub)
DVI Connector
HDMI
DisplayPort

Netwerk

Gigabit LAN (RJ45)
Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)

Optische drive

DVD-RW

Software

Besturingssysteem
Windows 8.1
64-bits Besturingssysteem

Uitbreidingsmodules

Uitbreidingssloten

Gerelateerde artikelgroepen Asus VivoPC VM60-G115R-NL

PC Speakers
Klik hier voor PC Speakers
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
 
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging

Links met betrekking tot Asus VivoPC VM60-G115R-NL

.   https://www.asus.com/nl/ASUS_VivoPC/VivoPC_VM60/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.