Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Bamboo Stylus duo 3 green

543534
Wacom Bamboo Stylus duo 3 green | CS-170EWacom Bamboo Stylus duo 3 green | CS-170EWacom Bamboo Stylus duo 3 green | CS-170E
Beoordeling
Artikelnummer543534
FabrikantcodeCS-170E
EAN code4949268619219
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de derde generatie van de Wacom Bamboo Stylus duo beschik je dankzij de unieke punt van koolstofvezel en de navulbare inktvulling van hoge kwaliteit zowel op papier als op een aanraakscherm over de beste schrijfervaring. Noteer een paar steekwoorden, schrijf een ingeving op, maak een schetsje of surf op het internet. Je aanraakscherm wordt niet vies, waardoor je er prettiger op kunt werken. Wil je snel tussendoor iets opschrijven op papier? Geen probleem. Draai je stylus om en je kunt gewoon verder schrijven.

Laat zien dat je stijl hebt. Je BambooT Stylus duo is bovendien erg praktisch en getuigt bovendien van goede smaak. Het bijzonder stijlvolle design en de beschikbare trendy kleuren sluiten perfect aan bij je persoonlijkheid. Door de duidelijke, ronde vormgeving en het geborstelde aluminium ziet de stylus er niet alleen goed uit, maar ligt hij ook nog eens prima in de hand.


Een stylus voor het leven. De Bamboo Stylus is met zorg samengesteld uit hoogwaardige materialen. Hierdoor beschikt hij over een lange levensduur. Wanneer de bijzonder duurzame punt door intensief gebruik versleten raakt, kun je deze net als de inktvulling zeer eenvoudig vervangen.

Bamboo Paper tovert je multimediatablet in een handomdraai om in een notitieblok. Via de clouddiensten van Wacom heb je nu overal eenvoudig toegang tot al je schetsen en afbeeldingen. Bovendien wissel je ze makkelijk uit tussen je verschillende apparaten en apps.

• Penlengte 130 mm (dop op balpen)
• Pendoorsnede 9,0 mm
• Pengewicht 14,1 g

Producteigenschappen Wacom Bamboo Stylus duo 3 green

Pen

Producteigenschappen van Wacom Bamboo Stylus duo 3 green

    • Penlengte 130 mm (dop op balpen)
    • Pendoorsnede 9,0 mm
    • Pengewicht 14,1 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.