Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys RE6500 Range Extender

543709
Linksys RE6500 Range Extender | RE6500-EJLinksys RE6500 Range Extender | RE6500-EJ
Beoordeling
Artikelnummer543709
FabrikantcodeRE6500-EJ
EAN code4260184664498
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Excellent Choice Award, September 2016: Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info aanrader. Onze tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.


De Linksys RE6500-EJ Max range-extender vergroot eenvoudig het bereik van uw bestaande draadloze router. Zo profiteert u van een sterk Wi-Fi-signaal voor alle apparaten in en rond uw huis, inclusief smartphones, tablets, ultrabooks en meer. De RE6500 vergroot het draadloze bereik en voorkomt "dode zones". Dankzij het grotere bereik profiteert u van hoge Wi-Fi-snelheden op uw laptop of tablet, zelfs als u buiten op uw terras of in de tuin zit.

Werkt met elke Wi-Fi-router of gateway
Met de nieuwste draadloze AC-technologie is de RE6500 universeel te gebruiken met alle Internet-routers, inclusief de router van uw provider. Verbind hem eenvoudigweg met uw netwerk en u heeft Internet-toegang op elk apparaat, overal in huis.

Nieuwste Wireless-AC-technologie
Dankzij de high-speed Wireless-AC-technologie maakt de RE6500 Wi-Fi-snelheden mogelijk die tot wel drie keer zo hoog liggen als bij Wireless-N. U krijgt ook twee keer zoveel kanaalbandbreedte, met kanalen ter breedte van 80 MHz, waardoor er meer ruimte is voor gegevensoverdracht die sneller is dan ooit. Door deze extra hoge snelheden kunt u video's van HD-kwaliteit streamen en online gamen zonder onderbrekingen of haperingen.

Gelijktijdige Dual-Band Wi-Fi
De RE6500 bidet gelijktijdige dual-band-functionaliteit, wat betekent dat er tegelijkertijd van de 2,4GHz- en 5GHz-frequentieband gebruik wordt gemaakt voor het verzenden van gegevens. De extender vergroot de 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi tot 300 Mbps (Wireless-N) 867 Mbps (Wireless-AC) en vermindert storingen. Uw draadloze apparaat zal automatisch verbinding maken met de best beschikbare band voor de hoogst mogelijke prestaties.

Nieuwe innovatieve crossband-technologie
Door de crossband-technologie kunnen de twee draadloze frequentiebanden gegevens ontvangen op de ene band, en versturen via de andere. Hierdoor gaan er minder datapakketten verloren en is er een sterker en consistenter signaal in uw hele huis.

Gigabit Ethernet-poorten voor zeer snelle verbindingen via een kabel
Naast de draadloze verbindingsmogelijkheid heeft de RE6500 vier Gigabit Ethernet-poorten, die tien keer sneller zijn dan Fast Ethernet. U kunt tot vier apparaten aansluiten op uw Wi-Fi-netwerk, zoals spelcomputers, smart-tv's en meer.

Muziek-extender: Speel muziek af via uw geluidsinstallatie
U kunt heel eenvoudig muziek afspelen via uw home-entertainmentsysteem. De RE6500 heeft een audioaansluiting waardoor u een luidspreker of geluidssysteem kunt aansluiten en digitale muziek vanaf uw smartphone of tablet kunt streamen.

Verwijderbare, externe antennes
De RE6500 heeft verwijderbare antennes die u kunt verstellen voor het beste bereik.

Ingebouwde beveiliging om uw gegevens te beschermen
Om uw netwerk en gegevens te beschermen, ondersteunt de RE6500 tot 128-bits encryptie (WEP, WPA en WPA2) en is hij uitgerust met een Wi-Fi Protected Setup-knop. Hiermee kunt u op een eenvoudige en veilige manier verbinding maken met een draadloze router of toegangspunt.

Producteigenschappen Linksys RE6500 Range Extender

Netwerk

WiFi
Wifi-standaard
802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Wireless Snelheid (totaal)
900 Mbps
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Kleur
Zwart
Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
2

Beveiliging

Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
128-bit WEP,WEP,WPA,WPA2

Antenne

Aantal antennes
2

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
LAN (RJ-45)

Gerelateerde artikelgroepen Linksys RE6500 Range Extender

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot Linksys RE6500 Range Extender

.   http://www.linksys.com/nl-eu/products/rangeexpanders/RE6500


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.