Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

McAfee Internet Security 2015 1PC

543799
Beoordeling
Artikelnummer543799
FabrikantcodeMIS15DBF1RAO
EAN code0731944675596
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Bekroonde McAfee Internet Security biedt essentiële security voor uw pc. Ideaal voor huishoudens met een Windows-pc die behoefte hebben aan antivirusbeveiliging en functies voor ouderlijk toezicht. Bij McAfee staat digitale security centraal en wordt er onafgebroken gewerkt om de nieuwste onlinebedreigingen een paar stappen voor te blijven. Iedere seconde van elke dag is al onze aandacht op één ding gericht: uw digitale wereld veilig houden. Geniet van de voordelen van online communiceren, downloaden en winkelen in de wetenschap dat uw pc beschermd is tegen onlinebedreigingen.

Kenmerken
Bekroonde antivirusbeveiliging: McAfee Internet Security maakt gebruik van de kracht en beveiligingsinformatie van meer dan 100 miljoen McAfee-klanten wereldwijd om de nieuwste bedreigingen die schade kunnen aanrichten op uw pc, te identificeren, in quarantaine te plaatsen en te blokkeren.

Wifibeveiliging: Verbeterd Uitgerust met onze krachtige tweerichtingsfirewall (NetGuard) voor bescherming tegen gevaarlijke downloads en meldingen van inbraken in uw wifinetwerk, zodat u wordt gealarmeerd wanneer ongewenste gasten uw wifi-bandbreedte proberen te stelen.

Ouderlijk toezicht en internetbeveiligingsprogramma's: McAfee Internet Security omvat ouderlijk toezicht en nternet beveiligings programma's om te zorgen dat het hele gezin veilig gebruik kan maken van de computer.

Gerelateerde artikelgroepen McAfee Internet Security 2015 1PC

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Links met betrekking tot McAfee Internet Security 2015 1PC

.   http://home.mcafee.com/store/internet-security-1user


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.