Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology DS1815+ DiskStation NAS

545388
Synology DS1815+ DiskStation NAS | DS1815+Synology DS1815+ DiskStation NAS | DS1815+Synology DS1815+ DiskStation NAS | DS1815+
Beoordeling
Artikelnummer545388
FabrikantcodeDS1815+
EAN code4711174721665
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Synology DiskStation DS1815 is een ultra-snelle NAS, geoptimaliseerd voor zware taken en encryptie.

Met een quad-core processor, hardwarematige encryptie en naadloze software-integratie, is de DS1815 een krachtige en makkelijk uit te breiden NAS-server met ongekende prestaties en snelle dataversleuteling. De DS1815 is schaalbaar en kan worden uitgerust met maximaal 6GB DDR3 RAM. In combinatie met twee DX513 uitbreidingsunits bedraagt de maximale ruwe opslagcapaciteit 108TB.

Quad-core CPU voor ongekend hoge prestaties
De DS1815 is voorzien van een 2,4GHz quad-core Intel Atom processor. In combinatie met 2GB DDR3 RAM (uit te breiden tot 6GB), biedt deze NAS leessnelheden van ruim 450MB/sec en schrijfsnelheden van ruim 420MB/sec. Dankzij deze prestaties kan de DS1815 moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd aan en biedt het de aangesloten systemen consistent hoge doorvooersnelheden.

Snelle overdracht van van versleutelde gegevens met AES-NI
Het versleutelen van data is een essentieel onderdeel van goed beveiligingsbeleid. Met hardwarematige encryptie is de DS1815 de bij uitstek geschikt voor het opslaan van gevoelige data; bestanden en mappen worden 'on the fly' versleuteld, zonder merkbaar prestatieverlies. Bij versleutelde data biedt de DS1815 overdrachtsnelheden van ruim 450MB/sec lezen en 190MB/sec schrijven.

Vier LAN-poorten ondersteunen failover en Link Aggregation.
Met vier Ethernet-poorten die failover en Link Aggregation ondersteunen, zorgt de DS1815 voor continue netwerkbeschikbaarheid. Zelfs wanneer een van de LAN-verbindingen uitvalt, blijft de netwerkconnectviteit in stand zodat kostbare downtime wordt voorkomen. Link Aggregation zorgt voor hogere datasnelheden dan mogelijk is via één netwerkaansluiting.

Robuuste schaalbaarheid tot 108TB
Als uw opslagbehoeften groter worden, kan de DS1815 worden aangesloten via eSATA-aansluitingen op speciale DX513 uitbreidingsunits voor een capaciteit van bijna 108TB.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud
Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS1815 is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing. Wanneer het systeem een ventilatorstoring detecteert, zorgt het ingebouwde redundantiemechanisme voor een continue werking totdat de ventilator wordt vervangen.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia
De DS1815 beschikt over USB 3.0- en eSATA-poorten om verschillende externe opslagapparaten aan te sluiten, met hoge overdrachtsnelheden. Ondersteuning voor USB 3.0 biedt datasnelheden tot 5Gbps (ongeveer 10x sneller dan USB 2.0). Dit betekent dat het minder tijd kost om data over te zetten naar externe harddisks,w aarbij tevens minder energie wordt verbruikt.

Bekroonde OS - DiskStation Manager
Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen
DS1815 biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt DS1815 specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS1815 naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS1815 stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS1815 op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS1815 de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren
Met Synology's Storage Manager zorgt de DS1815 voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Synology CMS (Centraal beheersysteem)
Voor bedrijven die meer dan een Synology NAS server bezitten, biedt CMS flexibiliteit en gemak aan IT-beheerders om deze vanaf één punt te beheren. Via een eenvoudige interface krijgt u een duidelijk zicht op het gebruik van middelen en logboeken, waardoor u problemen onmiddellijk kunt aanpakken. Met groepsbeleiden kan CMS u helpen bij uw dagelijkse taken. Zodra er een NAS aan een groep wordt toegevoegd, zal deze automatisch de regels aannemen en zich als bedoeld gedragen, zonder extra configuratie.

All-in-One server
De DS1815 kan verschillende netwerkapparaten vervangen en als een multifunctionele server dienen. Directory Server biedt LDAP-service, terwijl de DNS- en DHCP-pakketten u in staat stellen om een domeinnaamserver te hosten en netwerk-IP's automatisch toewijzen, zonder extra kosten. Met slechts een DS1815 kunt u meer doen dan u denkt - tot maximaal 30 websites met Web Station hosten, de kantoren met Surveillance Station bewaken, met Mail Station mail versturen en ontvangen met uw eigen e-domein, printmogelijkheden delen met Printer Server, DS1815 laten fungeren als een VPN-server voor toegang tot bedrijfsmiddelen op afstand, en meer. DS1815 helpt uw bedrijf bij het halen van een concurrentievoordeel.

Bedrijfscontinuïteit garanderen
Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS1815 ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS1815 voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Efficiënte back-upoplossing
Synology DS1815 kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de DS1815 met Windows Backup. Gebruikers van Mac OS X kunnen genieten van native Apple Time Machine-integratie. U kunt ook een back-up maken van gegevens en toepassingen van uw DS1815 naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon S3 en Glacier cloud service. Met "Backup & Replication" kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd. Met Cloud Station kunt u een back-up maken van de bestanden op uw pc op de DS1815 . Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch op DS1815 geback-upt.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen
Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS1815 uw eigen cloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden over meerdere apparaten te synchroniseren, met als voordeel een betere privacy voor belangrijke data. Bestanden kunnen offline worden bewerkt en later met Cloud Station worden gesynchroniseerd, dat tot 32 versies bewaart om overschrijven te voorkomen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-beheerders kunnen de synchronisatieregels aanpassen, bijvoorbeeld vermijden dat grote bestanden worden gesynchroniseerd om het bandbreedtegebruik te optimaliseren.

Beveilig uw gegevens
De DS1815 biedt share-level AES 256-bitcodering voor de blokkering van onbevoegde toegangspogingen. Zodra u een gedeelde map maakt en codeert, kunnen personen zonder de coderingssleutel de gecodeerde gegevens niet gebruiken, zelfs niet als ze de harde schijven uit uw DS1815 halen en in hun eigen apparaat plaatsen. De verificatie in 2 stappen biedt een extra beveiligingslaag, aangezien er een eenmalige 6-cijferige code - die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden - nodig is om zich aan te melden. Daarnaast biedt de DS1815 andere security add-ons, zoals IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen. Deze verbeteringen zorgen voor een veilige DSM-omgeving.

Producteigenschappen Synology DS1815+ DiskStation NAS

Aantal bays
8
Lege behuizing
CPU
Intel Atom C2538
DRAM
2048 MB
Leessnelheid
0.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
0.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
24.3 dBA

Energie

Stroomverbruik
45.8 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
0 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning

Gewicht en omvang

Gewicht
5.2 kg

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
545389 Synology Ram Module 4GB DDR3 voor 1515+/1815+ 12 € 115,00

Gerelateerde artikelgroepen Synology DS1815+ DiskStation NAS

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Links met betrekking tot Synology DS1815+ DiskStation NAS

.   https://www.synology.com/nl-nl/products/DS1815+


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.