Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hercules DJ Control AIR+ S Series

545922
Hercules DJ Control AIR+ S Series | 4780774Hercules DJ Control AIR+ S Series | 4780774Hercules DJ Control AIR+ S Series | 4780774
Beoordeling
Artikelnummer545922
Fabrikantcode4780774
EAN code3362934744526
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Hercules DJ Control AIR S Series DJ Controller met twee grote Jogwielen.

Mixen wordt nog leuker dankzij de AIR-bediening
Dankzij de contactloze sensor is de mix te bedienen vanaf boven, zelfs zonder het apparaat aan te raken, tot een afstand van 30 cm. DJ Control AIR vertaalt de afstand tot de hand in een MIDI-opdracht. De controller hoeft niet aangeraakt te worden: de mix wordt bestuurd zonder enig fysiek contact.

Velocity-pads (snelheidsgevoelige pads) voor de ultieme creativiteit.
Elk deck heeft 4 snelheidsgevoelige pads voor het verfraaien van uw mix. Instant en met een tikje starten van hot cues en afspelen van samples. Hoe harder op de pads wordt getikt, hoe hoger het afspeelvolume van de samples.

Ergonomisch ontwerp
Comfortabele afmetingen: 45 cm breed voor handig veel ruimte tussen de bedieningselementen tijdens optredens. Zachte rubberen bekleding van draai- en transportknoppen voor prettige bediening: vingers glijden niet uit.

Flexibele microfooningang
Hoge audiokwaliteit voor gebalanceerde en ongebalanceerde dynamische microfoons. Twee bedieningsmodi om stem in de mix te verwerken:
- Directe pass-through: over de muziek praten.
- Softwarematig: de stem opnemen of realtime effecten toevoegen aan de stem

Links met betrekking tot Hercules DJ Control AIR+ S Series

.   http://www.hercules.com/nl/DJ-Muziek/bdd/p/238/dj-control-air-s-series/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.