Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hercules DJ Control Universal

546696
Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773Hercules DJ Control Universal | 4780773
Beoordeling
Artikelnummer546696
Fabrikantcode4780773
EAN code3362934744519
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Hercules Universal DJ krijgen feestjes een heel nieuwe dimensie. Want er zijn weinig DJ controllers die zo flexibel en veelzijdig zijn als dit aantrekkelijke product van Hercules. U kunt deze twee-decks-controller op drie manieren gebruiken. De eerste is door hem simpelweg met de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten op een PC/Mac-laptop of -desktopcomputer en gebruik te maken van de eveneens meegeleverde DJUCED-software. Sluit een set luidsprekers aan op de RCA-uitgangen, een hoofdtelefoon aan de voorzijde en u bent er helemaal klaar voor. Maar ook draadloos iOS / Android-gebruik is mogelijk.






Universal DJ voor PC, MAC, Tablet en Smartphone.
De tweede modus van de Universal DJ (eenvoudig instelbaar met een schakelaar aan de achterkant) biedt de mogelijkheid om een PC/Mac en een iOS/Android-apparaat tegelijk te gebruiken. Het mobiele iOS/Android-apparaat dient dan, in combinatie met de gratis DJUCED Master-app, als verlengstuk van de laptop. Loop bijvoorbeeld met de tablet of smartphone het publiek in en bedien uiteenlopende functies op afstand en op volledig draadloze wijze via Bluetooth. Modus nummer drie is gericht op gebruik via Bluetooth met alleen een iOS- of Android-tablet. In dat geval wordt de DJUCED-app ingezet.




Jogwheels, pads en knoppen:
Met wat voor apparaten de Universal DJ ook gecombineerd wordt, de functies blijven enorm uitgebreid. De decks hebben elk een drukgevoelige jogwheel met een metalen oppervlak. Per deck is daarnaast niet alleen een mixer-sectie aanwezig (3-bands EQ, volume- en pitch-faders), maar ook een totaal van 8 verlichte pads. Afhankelijk van de gekozen sectie, zijn hiermee cues op te roepen, effecten toe te passen, samples te triggeren en loop-presets te kiezen. Gebruik de draaiknop om parameters in te stellen. Verder zien we in het midden een handige browse-knop, crossfader, laad-knoppen en voorbeluister-buttons.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.