Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus P30AD-NL003S

546882
Asus P30AD-NL003S | 90PD00G1-M00990Asus P30AD-NL003S | 90PD00G1-M00990
Beoordeling
Artikelnummer546882
Fabrikantcode90PD00G1-M00990
EAN code4716659825944
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met zijn borstel-afgewerkte oppervlakken, een gesponnen metallic aan/uitknop en slim verborgen HDD bay vormt de Asus P30AD een aanvulling op uw stijl. Hij wordt aangedreven door een 4de generatie Intel Core-processor, en biedt Full HD 1080p videoweergave voor een meeslepende multimedia-ervaring.

ASUS desktops - toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid
ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waar voor je geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.

Onstuitbaar hoge prestaties
Meer snelheid, meer vermogen
Aangedreven door de 4de generatie Intel® CoreT processor, is de P30AD voorzien van Intel® Turbo Boost Technology 2.0, die processor-cores sneller laat werken dan de standaard werkingsfrequentie. De geïntegreerde Intel® GMA zorgt voor high-definition graphics en een hoge-kwaliteit video-afspeelervaring die beantwoordt aan al uw entertainmentbehoeften.

HDMI voor high-definition plezier
HDMI Dankzij Full HD 1080p-ondersteuning kunt u helemaal opgaan in een filmische ervaring en een spectaculaire wereld vol kleuren betreden door hem aan te sluiten op een HD-monitor of TV met HDMIT-poort.

UEFI BIOS
UEFI BIOS levert een muisgestuurde interface die meer flexibele en gemakkelijke invoer mogelijk maakt; verder biedt een gebruiksvriendelijke, grafisch-gebaseerde BIOS-interface u eenvoudigere mogelijkheden om het systeem te tweaken, plus betere ondersteuning voor opslag. Het biedt tevens native ondersteuning voor het volledig benutten van harde schijven groter dan 2,2TB in 64-bit besturingssystemen.

Slimme gebruiksmogelijkheden
ASUS WebStorage: Tot 100GB gratis ruimte
Deel uw foto's, muziek en films een jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

USB3.0: 10x snellere overdracht
Ervaar bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden op 4,8Gbps dankzij USB 3.0. Volledig compatibel met oudere versies, zet USB 3.0 gegevens tot 10 keer sneller over als USB 2.0. USB 3.0 vermindert de gegevensoverdrachtstijden aanzienlijk, zelfs voor grote bestanden zoals video's en foto's. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent met wachten en meer tijd overhoudt om u te concentreren op uw werk.

Ervaar tweemaal zo hoge gegevensoverdrachtssnelheden dankzij SATA 6.0
SATA 6Gb/s-poorten bieden tot tweemaal zo hoge doorvoersnelheden als reguliere SATA en leveren verbeterde schaalbaarheid, zodat uw gegevens sneller en betrouwbaarder worden overgezet.

Zorgeloze betrouwbaarheid
QuietCool-technologie
ASUS' exclusieve Smart Cooling-systeem en Q-Fan verlagen de werktemperaturen met tot wel 11,4°C en passen de CPU-ventilatorsnelheden aan op de systeembelasting, zodat de P30AD snel intensieve taken afhandelt met behoud van stabiele, stille, koele en efficiënte prestaties.

2x de levensduur
2x de levensduur Kwalitatief hoogwaardige componenten bieden uiterste duurzaamheid, verbeterde levensduur en betere thermische prestaties dankzij 100% topkwaliteit solide geleidende polymeer condensators.

De beste moederborden ter wereld
ASUS desktop-pc's zijn gebouwd op de beste moederborden - en wij kunnen dat weten, want wij maken ze. We hebben sinds we ruim 24 jaar geleden met de productie ervan begonnen 465 miljoen moederborden verkocht, en onze modellen vielen alleen in 2012 al meer dan duizend maal in de prijzen.

Producteigenschappen Asus P30AD-NL003S

Kenmerken

Game PC
Type PC
Tower

Processor

Processor Merk
Intel
Processor Familie
Intel Core i3
Processor Type
4150T
Processorgeneratie
4 e
Snelheid
3.00 GHz
Cache
2048 MB

Geheugen

Type geheugen
DDR3
Geheugen
4 GB

Opslag

Harddisk Grootte
500 GB
SSD
SSD Grootte
0 GB

Videokaart

Type videokaart
HD4400
Discreet grafische adapter model
Intel HD Graphics
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Poorten & interfaces

Cardreader
Aantal USB 2.0
4
USB 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 2
USB Type-C
VGA Connector (D-Sub)
DVI Connector
HDMI
DisplayPort

Netwerk

Gigabit LAN (RJ45)

Optische drive

DVD-RW

Software

Besturingssysteem
Windows 8.1
64-bits Besturingssysteem
Taal besturingssysteem
Nederlands

Uitbreidingsmodules

Uitbreidingssloten

Gerelateerde artikelgroepen Asus P30AD-NL003S

PC Speakers
Klik hier voor PC Speakers
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
 
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging

Links met betrekking tot Asus P30AD-NL003S

.   http://www.asus.com/nl/Desktops/P30AD/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.