Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Cintiq 27QHD

547215
Wacom Cintiq 27QHD | DTK-2700Wacom Cintiq 27QHD | DTK-2700Wacom Cintiq 27QHD | DTK-2700
Beoordeling
Artikelnummer547215
FabrikantcodeDTK-2700
EAN code4949268619011
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De nieuwe Wacom Cintiq 27QHD creatieve pendisplay.
Gereedschap verandert, creativiteit blijft.
Zet je schrap voor de volgende stap in de Cintiq-revolutie: de adembenemende afmetingen van het nieuwe 27 inch display geven professionele creativiteit echt de ruimte en dat met kristalheldere resolutie en in levensechte kleuren..

Met de separaat leverbare Wacom Colour Manager, van X-Rite, kun je je display nog beter kalibreren. Cintiq 27QHD is hét creatieve gereedschap voor iedere hoogwaardige creatieve productie door de weergave van 1,07 miljard kleuren met maar liefst 97% van de Adobe¬ RGB-kleurruimte.

Hiermee maak je zeer gedetailleerd werk op grote schaal, omdat Beide Cintiq 27QHD displays bieden een naadloos 27" glazen scherm, met een resolutie van 2560 x 1440 en een extra brede kijkhoek.

Teken, schilder, ontwerp en bewerk direct op het scherm met de pen die beschikt over 2048 drukgevoeligheidsniveaus en net zo aanvoelt als een penseel of viltstift.

Versnel het werkproces door optimaal te profiteren van pen, multi-touch*, bedieningselementen op het scherm en taartmenu.

Je houdt de touwtjes in handen met de nieuwe ExpressKey¬ afstandsbediening van de Cintiq 27QHD. Dankzij deze afstandsbediening met sneltoetsen en Touch Ring kun je je maximaal op het werk concentreren. Jij bepaalt waar deze het beste tot zijn recht komt tijdens het tekenen - op het scherm, in je hand of naast je toetsenbord.

Verhoog het comfort met een optionele standaard die beschikt over talloze instelmogelijkheden, die je het natuurlijke gevoel geven van werken aan een ezel of een tekentafel. Je kunt kiezen uit twee standaards - van de robuuste, geïntegreerde poten met twee standen tot de optionele Cintiq Ergo-standaard of de 3rd-party Vesa-arm.



Producteigenschappen Wacom Cintiq 27QHD

Touch bediening
Programmeerbare knoppen
Werkgeheugen
0 GB

Kenmerken

Draadloos
Volledige PC

Beeldscherm

Schermformaat
27.0 "
Schermresolutie
2560x1440 px

Gewicht en omvang

Afmetingen
770x465x54 mm

Processor

Type
Pen Display

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
0 GB

Gerelateerde artikelgroepen Wacom Cintiq 27QHD

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Links met betrekking tot Wacom Cintiq 27QHD

.   http://www.wacom.com/en-us/products/pen-displays/cintiq-27-qhd


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.