Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG Whetstone Mousepad

548769
Beoordeling
Artikelnummer548769
Fabrikantcode90MP00C1-B0UA00
EAN code4716659957409
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wat is ROG Whetstone?
Ontworpen na input van het professionele gaming-team Taipei Assassins, is de ROG Whetstone voorzien van een Maya-geïnspireerd textuuroppervlak. Het is ROG's eerste hybride muismat van siliconenweefsel en levert nauwkeurige, uiterst vloeiende, geruisloze muis tracking en besturing. De ROG Whetstone gebruikt de nieuwste bonding en heat-sealing technieken om te zorgen voor een duurzame, kwalitatief hoogwaardige afwerking. De speciale waterbestendige coating is ook afwasbaar - het is dus een ideale muismat voor een gamingopstelling thuis, of op LAN-parties.

Milieuvriendelijke topkwaliteit voor gegarandeerde winst
Voorafgaand aan de productie werden de materialen waaruit de ROG Whetstone is gemaakt onderworpen aan de strengste materiaalkeuze- en productieprocessen. ROG kreeg zelfs input van 's werelds beste professionele gamers, en liet hen honderden materialen testen in het lab voordat werd besloten over het uiteindelijke ontwerp.
Het resulterende product is bluesign®-gecertificeerd en voldoet aan 's werelds strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijke productie. ROG Whetstone is een eersteklas product van hoge kwaliteit en zowel goed voor gebruikers als voor het milieu.

Producteigenschappen Asus ROG Whetstone Mousepad

Design

Formaat
Medium
Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Siliconen

Links met betrekking tot Asus ROG Whetstone Mousepad

.   https://www.asus.com/nl/Keyboards-Mice/ROG_Whetstone/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.