Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus RT-AC3200 Wireless-AC router

549999
Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200Asus RT-AC3200 Wireless-AC router | RT-AC3200
Beoordeling
Artikelnummer549999
FabrikantcodeRT-AC3200
EAN code4716659989721
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ultimate Product: Dit is een uniek, innovatief, mogelijk zelfs baanbrekend product, dat bovendien de ultieme keuze in zijn klasse is. Ultimate producten bieden een zeldzame combinatie van vernieuwing en kwaliteit. De prijs is daarbij secundair: deze award erkent een bijzondere prestatie.


Overal een goed en sterk wifi-signaal in huis. De Asus RT-AC3200 is geschikt voor de veeleisende gebruiker die snel wil werken op hun smartphone, laptop, tablet, PC of andere wifi-apparaten. Met de RT-AC3200 kan er op 3 wifi-banden tegelijkertijd gewerkt worden. De router verbindt je apparaat automatisch met de minst drukke band. Door de 2 aparte 5 GHz-banden en zes antennes is het wifi-signaal van deze Asus RT-3200 optimaal.

Tri-band Router
Dankzij de zes externe antennes en tri-band WiFi ondersteuning is de Asus RT-AC3200 uitermate geschikt voor het faciliteren van supersnelle internetverbindingen. De router zendt uit op drie verschillende frequenties, te weten 2,4 GHz (600 Mbps) en twee maal op 5 GHz (2x 1300 Mbps). Dankzij deze techniek kan de Asus RT-AC3200 router een gecombineerde draadloze snelheid van maar liefst 3200 Mbps behalen! De Tri Band Smart Connect kiest automatisch de snelste beschikbare frequentie voor elk verbonden apparaat. Hierdoor wordt altijd een optimale snelheid behaald. Het werkgeheugen van de Asus RT-AC3200 is 256 Mb. Tevens beschikt de router over een flashgeheugen van 128 Mb.

Zes Airadar-technologie Antennes
De zes antennes maken gebruik van Airadar-technologie voor een uitstekend WiFi-bereik. Door deze beamformingtechniek wordt ruis voorkomen tijdens de transmissie en wordt de stabiliteit van het WiFi-signaal verbeterd.

Bekabelde aansluitingen
De apparatuur kan ook bekabeld verbonden worden via één van vier LAN-aansluitingen. Al deze aansluitingen ondersteunen zeer hoge (gigabit) snelheden, waardoor de aangesloten apparaten ook onderling op zeer hoge snelheid kunnen communiceren. Tevens kunnen snelle Ziggo-, UPC- of glasvezelmodum aangesloten worden op een gigabit WAN-aansluiting.

Uitstekende beveiliging
In samenwerking net Trend Micro is AiProtection ontwikkeld. Door deze beveiligingsapplicatie wordt uw netwerk uitstekend beveiligd, dankzij de realtime monitoring. Op deze manier worden malware, spyware, phising en andere dreigingen gedetecteerd en afgeweerd, voordat ze uw smartphone, laptop of PC weten te bereiken. Bovendien worden dankzij de ingebouwde firewall ook hackers en DoS-aanvallen gestopt voordat zij schade aan kunnen richten. Deze software behoeft geen aparte licentie, maar vormt onderdeel van de Asus-router.

Twee USB-aansluitingen
Tevens is deze router voorzien van een USB 2.0 en een USB 3.0 poort, waarop uw bijvoorbeeld uw printers, dongels of harde schijf aan kunt sluiten. Hierdoor wordt deze apparatuur in één keer met heel uw netwerk gedeeld, waardoor het niet meer nodig is om altijd uw laptop of PC aan te zetten wanneer u bijvoorbeeld iets wilt printen. De dongel kan worden gebruikt als backup-internetverbinding.

Gemakkelijke installatie en configuratie
De webbased gebruikersinterface van de Asus RT-AC3200 is genaamd ASUSWRT. Via deze interface wordt de installatie en configuratie verzorgd. Ook worden AiCloud 2.0 en andere geavanceerde draadloze beheerfuncties hiermee verzorgd.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden
De Asus AiCloud app maakt het mogelijk om overal ter wereld toegang te hebben tot de Asus RT-AC3200 router en al uw bestanden. Waar u ook ben; u kunt altijd en overal al uw gegevens streamen, synchroniseren en delen. Ook kunnen USB-harde schijven gemakkelijk bestanden downloaden of opslaan middels deze app. De Asus AiCloud app is beschikbaar voor Android en iOS en is gratis te downloaden.

Al met al is deze Asus RT-AC3200 router een uitstekende keuze voor iedereen die het beste uit zijn of haar internetverbinding wilt halen!

Over Asus routers:

FAST networking solutions (FARTHEST, EASY, SECURE, TRUSTED) (verste bereik, eenvoudig, veilig, betrouwbaar).
• PCMAG.com Readers' Choice Award voor router merk, 4 jaar op rij

Producteigenschappen Asus RT-AC3200 Wireless-AC router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
3200 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
6

Gerelateerde artikelgroepen Asus RT-AC3200 Wireless-AC router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Asus RT-AC3200 Wireless-AC router

.   http://www.asus.com/us/Networking/RTAC3200/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.