Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology VS360HD VisualStation

552365
Synology VS360HD VisualStation | VS360HDSynology VS360HD VisualStation | VS360HDSynology VS360HD VisualStation | VS360HD
Beoordeling
Artikelnummer552365
FabrikantcodeVS360HD
EAN code4711174721979
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Synology VS360HD is een compacte, duurzame en hoge performance surveillancecompagnon. Het systeem ondersteunt dual Full HD gespiegelde display-uitgang via HDMI en VGA, en videofeeds van maximaal 36 netwerkcamera's geconfigureerd op 720p/10FPS.

Liveweergave en afspelen naar eigen keuze
Synology VS360HD worden weergave en afspelen van bewakingsbeelden eenvoudig. In combinatie met een Synology NAS met de versie Surveillance Station 7 of hoger biedt de VS360HD Full HD HDMI- en VGA-gelijktijdig gespiegelde weergave Live View-uitgang voor maximaal 36 netwerkcamera's geconfigureerd op 720p/10FPS in een netwerk. De VS360HD vereist geen dure computer en is een krachtige all-in-one-oplossing voor de bewaking van livefeeds, het doorbladeren van opgeslagen videomateriaal of de opname van screenshots en opslag op een externe USB-schijf.

Gebruiksvriendelijke interface en USB-compatibiliteit
Dankzij de talrijke functies van Surveillance Station is de VS360HD geschikt voor beginners en gevorderde gebruikers. De intuïtieve interface garandeert eenvoudige toegang tot de meest gangbare functies zoals Liveweergave, Tijdlijn en Opnamelijst, waarmee u opnames kunt doorbladeren en hoogwaardige videoclips of snapshots kunt exporteren naar een externe USB-schijf. Gebruikers kunnen een USB-schijf aansluiten op de USB 3.0-poort van de VS360HD en de downloadtijdsduur van een video-opname van de Synology NAS naar een USB-schijf verkleinen.

Met een totaal van drie USB-poorten kunnen gebruikers een muis, toetsenbord of joystick op de VS360HD aansluiten om specifieke IP-camera's met PTZ-bediening (pannen-kantelen-zoomen) te bedienen. Met enkele muisklikken kunt u handige camerahoeken opslaan en groeperen in "Patrouillerondes" en met snel slepen-en-neerzetten kunt u de geoptimaliseerde liveweergavelay-outs naar wens aanpassen.

VESA-montagecompatibel en duurzaam design
Inclusief VESA-montagekit voor de montage van de VS360HD aan de achterkant van VESA-compatibele monitoren. Dankzij het compacte design kan de VS360HD gemakkelijk aan de achterkant van de monitor worden verborgen waardoor geen onnodige ruimte in beslag wordt genomen en maximale werkruimte wordt gegarandeerd. In vergelijking met een traditionele pc biedt de VS360HD niet alleen een grote opslagruimte, maar verbruikt het ook minder vermogen en verbeterde duurzaamheid. VS360HD is bestand tegen industriële temperaturen van -20 °C tot 50 °C, waardoor er geen risico is van oververhitting bij montage van de VS360HD aan de achterkant van monitoren of bij het gebruik in zware omstandigheden.

24/7 beveiligingsoplossing voor iedereen
Synology Surveillance Station biedt een gecentraliseerde interface voor het beheer van IP-camera's in uw winkel, kantoor of thuis. Naast de intuïtieve instelling en probleemloze gebruikservaring biedt Surveillance Station een geoptimaliseerde liveweergave met on-screenbewerking, intelligente analyse-tools zoals bewegingsdetectie en een waarschuwingssysteem dat berichten verstuurt via DS cam, SMS en e-mail bij de detectie van verdachte gebeurtenissen Gekoppeld met de VS360HD verbeteren winkel- of bedrijfseigenaren de beveiliging door de VS360HD in risicogebieden te plaatsen zoals balies en kassa's en de hoofdopnameserver in een vergrendelbare kast of toegewezen serverruimte te plaatsen.

Portemonneevriendelijke energie-efficiëntie
Dankzij het ventilatorloze design is de VS360HD erg still en verbruikt het slechts 4,76W tijdens werking met 36 kanalen en slechts 3,61W bij stilstand. VS360HD vereist geen pc, wat op lange termijn een besparing van apparatuur en energie meebrengt. Alle Synologyproducten worden vervaardigd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in recycleerbaar verpakkingsmateriaal. Synology neemt zijn verantwoordelijkheid en spant zich voortdurend in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
• Video Output : VGA X 1,HDMI X 1
• Ondersteunde Video Resolutie : 1080p 60Hz
• Afmeting : 32x130x130mm
• Gewicht : 300 gram

Producteigenschappen van Synology VS360HD VisualStation

    • Video Output : VGA X 1,HDMI X 1
    • Ondersteunde Video Resolutie : 1080p 60Hz
    • Afmeting : 32x130x130mm
    • Gewicht : 300 gram

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
523864 Logitech M185 Wireless Mouse, Rood 36 € 14,95
529250 Logitech K270 Wireless Keyboard 36 € 37,95


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.