Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axis P1427-LE IP Camera

552385
Beoordeling
Artikelnummer552385
Fabrikantcode0625-001
EAN code7331021045231
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De AXIS P1427-LE is een compacte, outdoor-ready bullet-style camera met ingebouwde IR. Deze dag en nacht camera is ideaal voor 24/7 videobewaking bij parkeerplaatsen, tankstations en voor algemene indoor bewakingsdoeleinden waar een compacte camera nodig is.

Uitstekende beeldkwaliteit
AXIS P1427-LE met varifocal P-iris lens biedt een uitstekende beeldkwaliteit met 30 frames per seconde in 2 megapixel/HDTV-resolutie. De P-iris controle zorgt voor optimale diepte, resolutie, contrast en helderheid. De kosteneffectieve en compact vormgegeven camera biedt meerdere H.264 en Motion JPEG streams die individueel kunnen worden geoptimaliseerd voor de bandbreedte en opslag efficiency.

Ingebouwde IR-LED
De P1427-LE heeft een ingebouwde Infrarood-verlichting met LED. De camera schakelt bij een donkere omgeving automatisch over op de IR-verlichting zodat het stroomverbruik efficiënt blijft. Hiermee worden objecten of personen tot een afstand van 15 meter duidelijk uitgelicht.

Edge opslag voor een betrouwbare bewakingssystemen
AXIS P1427-LE biedt ondersteuning voor edge opslag die video rechtstreeks opneemt op een microSD/SDHC-kaart.

Installatiegemak
AXIS P1427-LE heeft een compacte lichte behuizing en geïntegreerde beugel om verticaal (op de wand) of horizontaal (plafond) te plaatsen. De AXIS P1427-LE biedt een eenvoudige installatie met afstandsbediening met zoom en focus voor fijn afstemming van het beeld op een monitor. Door deze flexibiliteit kunt dat u op de meest uiteenlopende locaties de maximale surveillance of streamingvideo-opstelling kunt creëren.

I/O poorten
De input/output poort kan worden gebruikt voor kennisgeving een alarmcentrale of regeling van een relais. De input is ook geschikt bij gebruik van bijvoorbeeld een PIR sensor.

Producteigenschappen Axis P1427-LE IP Camera

Prestatie

Type camera
Bullet

Beeldsensor

Sensor resolutie
525 Megapixel

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
15 m

Video

Film resolutie
2592 x 1944 px
Film formaat
H.264,M-JPEG

Energie

PoE

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.