Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus DSL-N17U Wireless Modem/Router, 300

552533
Asus DSL-N17U Wireless Modem/Router, 300 | 90IG01L0-BM3000
Beoordeling
Artikelnummer552533
Fabrikantcode90IG01L0-BM3000
EAN code4716659889748
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ASUS DSL-N17U is een modem en een snelle router in « «n apparaat. De modem functie maakt het mogelijk dat dit apparaat direct op de internet verbinding kan worden aangesloten (ADSL2/2 , ADSL, VDSL2, Glasvezel en kabel). De router functie zorgt ervoor dat je meerdere computers bedraad, of draadloos, kunt aansluiten. Bedraad maakt deze modem router gebruik van vier snelle Gigabit aansluitingen. Deze draadloze modem router is stijlvol, echt multi-functioneel, en levert betrouwbare prestaties. Hij kan verbinding maken met het internet met behulp van de Ethernet of DLS WAN (Wide Area Network) poorten, zodat klanten hem kunnen gebruiken als modem router of als standalone draadloze router.

Uitgerust met krachtige hardwarematige NAT-acceleratie en ingebouwde Gigabit Ethernet, biedt de DSL-N17U volledige Gigabit internetprestaties, met een WAN-naar-LAN doorvoersnelheid van meer dan 900 Mbps. Twee USB 2.0-poorten zorgen ervoor dat de DSL-N17U printers en scanners kan delen via een netwerk, en bovendien dienst kan doen als hoge-snelheid NAS (Network Attached Storage) apparaat wanneer een extern opslagapparaat is aangesloten.

AsusWRT


De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontgrendelt de kracht van de DSL-N17U en geeft gebruikers robuuste controle over het optimaliseren van hun netwerk. Installatie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de Download Master, IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en veilige VPN-toegang.


Verbeterd signaalbereik en stabiliteit met AiRadar


ASUS AiRadar verbetert op intelligente wijze draadloze verbindingen met behulp van de exclusieve ASUS RF fine-tuning. Dit zorgt voor uitgebreidere dekking, dynamische toename in datasnelheid en verbeterde stabiliteit.

ASUS AiCloud - De wereld on-demand


ASUS AiCloud houdt gebruikers verbonden met hun data, waar en wanneer er maar een internetverbinding is. Het verbindt het thuisnetwerk met de online webopslagdienst en biedt er toegang toe via de mobiele AiCloud-app op een iOS- of Android-smartphone of via een gepersonaliseerde url in een webbrowser.

Download en stream overal


Download Master en de uitgebreide mediaserver laten gebruikers op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS4, Xbox, en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl de pc uit staat, en laat gebruikers op afstand de downloadstatus beheren en controleren.

VPN Server en VPN client ondersteuning


De DSL-N17U biedt een eenvoudige VPN-server en VPN-client set-up, waarmee gebruikers veilig en priv « toegang krijgen tot een thuisnetwerk of het internet. Zet eenvoudig een VPN-server op met PPTP-protocol ondersteuning, zonder dat betaalde VPN-diensten of een eigen VPN-server nodig zijn. De DSL-N17U verandert de op het netwerk aangesloten apparaten ook in VPN-geschikte clients via PPTP en L2TP-protocollen, zonder dat bijkomende VPN-software nodig is.

Producteigenschappen Asus DSL-N17U Wireless Modem/Router, 300

Wireless (totaal)
300 Mbps
Aantal antennes
2
POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Gerelateerde artikelgroepen Asus DSL-N17U Wireless Modem/Router, 300

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.