Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link TL-PB50 Powerbank - 10.000 mAh

552568
TP-Link TL-PB50 Powerbank - 10.000 mAh | PB50TP-Link TL-PB50 Powerbank - 10.000 mAh | PB50
Beoordeling
Artikelnummer552568
FabrikantcodePB50
EAN code6935364091651
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De TP-Link TL-PB50 is een powerbank die beschikt over een intelligente chip om apparaten te herkennen en levert de nodige maximumsnelheid (tot 2A), of het nu een iOS, Android of andere USB-ingeschakeld apparaat is.


Twee USB-Poorten

Het tegelijkertijd opladen van meerdere apparaten wordt mogelijk gemaakt dankzij de twee USB poorten. Dit stelt gebruikers in staat om hun apparaten te gebruiken voor zolang als dat ze het doen, of simpel het helpen van een collega die onderweg stroom nodig heeft.


Laad je apparaat onderweg veilig op

De lithium polymeer 10000mAh batterij is ontworpen om gebruikers te voorzien van een lichtere, meer krachtige energiebron voor onderweg. Hij blijft werken zelfs nadat iedereen allang naar huis is. Bovendien is de PB50 ontworpen om je veilig te houden en je te voorzien van extra bescherming tegen: kortsluiting, overspanning, overstroom, overlading, overontlading en oververhitting.
*Actuele oplaadtijd en frequentie hangt af van verschillende factoren inclusief toestand van laden en ontladen en de toestand van de apparaten.


Gegarandeerde superieure veiligheid

De Li-ion batterij cellen van LG bieden superieure veiligheid. De nano kermaische coating zorgt voor de verbetering van de duurzaamheid en hittebestendigheid van de batterijen, de poreuze PO materialen voorkomen kortsluiting in de batterij.


Power die de afstand overbrugt

Met een opgeladen levenscyclus tot wel 500 keer is de PB50 een apparaat die lang meegaat. Dit biedt gebruikers een langdurig platform dat continu kracht geeft aan hun leven en bedrijven wanneer zij het het meest nodig hebben.


Bllijf op de hoogte van je stroomverbruik

De PB50 komt standaard met een nauwkeurige 4 fasen slimme LED indicator welke laat zien hoeveel batterij er over is zodat gebruikers het opladen kunnen timen om deze aan hun eigen individuele energie behoeften aan te passen.


De PB50 is bedreven om stroom te leveren aan gebruikers met elektronica zoals de iPhone, iPad en een breed scala van Android apparaten bevat.

Producteigenschappen TP-Link TL-PB50 Powerbank - 10.000 mAh

Design

Kleur
Zwart

Energie

Batterijvermogen
10000 mAh
Batterij type
Lithium-Polymeer
Spanning
5.00 V
Batterijvermogen
10000-19999 mAh

Kenmerken

Bijgeleverde kabels
Micro-USB kabel

Gewicht en omvang

Gewicht
281 g
Breedte
79 mm
Hoogte
140 mm
Diepte
19 mm

Gerelateerde artikelgroepen TP-Link TL-PB50 Powerbank - 10.000 mAh

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.