Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Corsair STRAFE Gaming Toetsenbord

552584
Corsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NACorsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NACorsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NACorsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NACorsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NACorsair STRAFE Gaming Toetsenbord | CH-9000088-NA
Beoordeling
Artikelnummer552584
FabrikantcodeCH-9000088-NA
EAN code843591054133
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Na 20 jaar van grensverleggende innovatie neemt Corsair de volgende stap op het gebied van toetsenborden. Het nieuwe Corsair Gaming STRAFE Mechanical Cherry toetsenbord zorgt voor een game-ervaring unieker dan ooit.

Cherry MX Gaming toetsen
Gebruikt door professionals en gemaakt in Duitsland. De Cherry MX Gaming toetsen zijn voorzien van 's werelds meest toonaangevende mechanische switch-technologie. Gouden-Crosspoint contacten, vergulden contactsluitingen en metaallegering veren geven elke gamer het concurrentievoordeel waar ze naar op zoek zijn. De soepele respons van de toetsen zorgt voor de ultieme reactiesnelheid die u nodig heeft voor het perfect uitvoeren van dubbele en zelfs driedubbele 'clicks', zonder hoorbare klik of voelbare 'drempel'.

Dynamisch backlight
De rode achtergrondverlichting die vrijwel eindeloos verstelbaar is zorgt voor een nóg uniekere game-ervaring.

Programmeerbaarheid
De Corsair Utility Engine (CUE) stelt een wereld aan oneindige programmeerbaarheid voor u open. Wijzig elke toets naar uw voorkeur en zorg voor een verbazingwekkende gamecontrole.

USB
De ingebouwde USB-ingang zorgt voor een eenvoudige aansluiting voor uw muis, USB-stick of draadloze headset-adapter. De ingang is zo gepositioneerd dat het geschikt is voor ononderbroken gaming, zodat u niet gehinderd wordt.

Keycaps
De keycaps met speciale texturen en contouren zorgen voor maximale grip en een geweldige uitstraling. Personaliseer uw game-ervaring door te kiezen uit FPS (WASD) en MOBA (QWERFD) kits.

Anti-ghosting
100% anti-ghosting doordat iedere activiteit per toets apart wordt geregistreerd door middel van '104 key rollover' via USB. Het maakt niet uit hoe snel u bent of hoeveel toetsen u gebruikt, alles wordt geregistreerd, wat zorgt voor een onvergetelijke game-ervaring.

Multimedia
De verbeterde multimediatoetsen zorgen ervoor dat u op een soepele en efficiënte manier uw audio verandert tijdens het gamen. En als u niet aan het gamen bent kunt u uw audio moeiteloos afspelen, doorspoelen en pauzeren.



Producteigenschappen Corsair STRAFE Gaming Toetsenbord

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
1

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Red
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Corsair STRAFE Gaming Toetsenbord

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.