Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Rapoo VPRO V1000 Gaming Mouse Mat, Zwart

553220
Rapoo VPRO V1000 Gaming Mouse Mat, Zwart | RP V1000 BL
Beoordeling
Artikelnummer553220
FabrikantcodeRP V1000 BL
EAN code6940056138231
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 18,00

€ 14,88 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
VPRO Gaming-muismat V1000

De ideale basis voor uw skills: de V1000 is de perfecte multi-genre-muismat. Ontwikkeld voor de beste prestaties, ongeacht welke games, welke sensor of welke gevoeligheid van de muis uw voorkeur heeft. Het hittebehandelde poly-fibre-oppervlak is geoptimaliseerd voor nauwkeurige aiming, terwijl de met rubber beklede "V"-achterzijde in de hitte van de strijd voor stabiliteit zorgt. Samen met de extreem gelijkmatige oppervlaktestructuur is uw weg naar de top geplaveid. En om ervoor te zorgen dat u daar blijft, zorgt de met meer dan 50 steken vastgenaaide "No-Fray"-rand voor een buitengewoon lange levensduur.

Hittebehandeld poly-fibre-oppervlak
De legendarische stof, het hittebehandelde poly-fibre-oppervlak is een garantie voor een aangenaam zachte grip en een absolute tot op de pixel nauwkeurige aiming met elke gaming-muis en bij elke set-up.

Achterkant Anti-Slip "V"
Geen nauwkeurigheid zonder stabiliteit: ongeacht hoe heftig de actie is, de met rubber beklede achterkant met V-vormige 3D-structuur wijkt geen enkele millimeter van zijn plaats.

Vastgenaaide "No-Fray"-rand
Blijft in vorm: de zorgvuldig vastgenaaide omranding garandeert een zeer lange levensduur zonder rafels. Met een dichtheid van meer dan 50 steken per centimeter laat uw V1000 nooit een steek vallen, ook wanneer er het eens wat ruiger aan toe gaat.

Producteigenschappen Rapoo VPRO V1000 Gaming Mouse Mat, Zwart

Design

Polssteun
Nee
Formaat
Medium
Kleur
Zwart/Blauw

Kenmerken

Materiaal
Stof

Gewicht en omvang

Dikte
3 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.