Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips Hue Beyond Tafellamp Zigbee, Wit

553249
Philips Hue Beyond Tafellamp Zigbee, Wit | 7120231PH
Beoordeling
Artikelnummer553249
Fabrikantcode7120231PH
EAN code8718696121887
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze stijlvolle Philips hue Beyond LED-tafellamp geeft een combinatie van gezellige sfeerverlichting en warm witte taakverlichting in één. Verbind de lamp met uw draadloze thuisnetwerk voor directe en complete controle over uw verlichting in huis vanaf uw smart device.

Bediening via iOS- en Android-apparaten
Als u uw verlichting met uw Philips hue-bridge synchroniseert, kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met uw smart device bedient u elke lamp die is aangesloten op de bridge.

Altijd up-to-date
Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We streven continu naar verbetering en voegen voortdurend nieuwe functies toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips hue-product geïnstalleerd.

Sluit tot wel 50 lampen aan
U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en u kunt elke gewenste combinatie van Philips Friends-, hue- en Philips hue-producten toevoegen. Zo kunt u elke aangesloten lamp in uw huis eenvoudig bedienen.

Producteigenschappen Philips Hue Beyond Tafellamp Zigbee, Wit

Type fitting
Wattage
4.5 W
Dimbaar
Kleur licht
Kleurtemperatuur
0 K
Aantal lumen
0 lm
Stralingshoek
120 graden
Branduren
15000 uur

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.