Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DVBLogic TVButler Tuner

553546
Beoordeling
Artikelnummer553546
Fabrikantcode100TC-TUNER
EAN code8717953230515
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Additionele USB TV ontvanger voor uw bestaande DVBLogic TV server installatie op uw NAS, MAC OS X, Windows of Linux PC of Raspberry PI. Met deze DVBLogic TVButler Tuner maakt u van uw DVBLogic Installatie een multiple tuner apparaat. Zo bent u in staat een zender op te nemen en tegelijkertijd een zender te bekijken of twee verschillende zenders tegelijk te kijken. DVBLogic heeft dit aan een NAS succesvol getest met vier USB TV tuners tegelijkertijd. Deze additionele tuner kan tegen een gereduceerde prijs worden aangeschaft en wordt tevens geleverd met standaard Windows drivers voor gebruik als USB TV tuner voor DVB-T/T2 en DVB-C direct op uw Windows PC of Notebook.

Notitie: In Nederland via DVB-T te ontvangen zenders zijn NPO1, NPO2, NPO3 en regionale zenders. Via DVB-C in het Ziggo/UPC gebied zijn de zenders in het basispakket te ontvangen zonder smartcard.

Links met betrekking tot DVBLogic TVButler Tuner

.   http://dvblogic.com/nl/tvbutler/tvbutler-100tc-tuner-only/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.