Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

MSI B150M MORTAR Moederbord

553805
MSI B150M MORTAR Moederbord | B150M MORTARMSI B150M MORTAR Moederbord | B150M MORTARMSI B150M MORTAR Moederbord | B150M MORTAR
Beoordeling
Artikelnummer553805
FabrikantcodeB150M MORTAR
EAN code4719072419271
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Non-Stop Gaming

Met de MSI Arsenal GAMING serie moederborden verbetert u uw game-ervaring. MSI Arsenal GAMING-serie moederborden zijn volledig zwart gecamoufleerd met LED-sfeerverlichting. De MSI B150M Mortar zit vol met innovatieve gaming functies en is daardoor het perfecte wapen om het slagveld te domineren.


Ongeëvenaarde Geheugen Prestaties en Stabiliteit

MSI introduceert DDR4 Boost-technologie met geoptimaliseerde sporen en volledig geïsoleerde geheugen circuits. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de geheugen signalen puur blijven voor optimale prestaties en stabiliteit. Een toegevoegde XMP LED wijst op een actieve Extreme Memory Profile voor de beste geheugen snelheid en stabiliteit instellingen.


Gaming LED Effect

Arsenal GAMING-serie moederborden zijn voorzien van LED's op de achterkant van het moederbord zodat kunt genieten van het gamen. Zet de LED's aan voor de volledige Arsenal GAMING ervaring en je bent klaar om elke slagveld te domineren.


Geoptimaliseerd Beheer van Gaming Bandbreedte

Om u de beste online gaming ervaring te bieden met optimalisatie voor data verkeer en lage-latency, bevat het MSI B150M Mortar moederbord de MSI Gaming LAN Manager. Met de MSI Gaming LAN Manager krijgen lage-latency toepassingen automatisch prioriteit zodat games automatisch prioriteit krijgen boven andere toepassingen. U kunt bovendien zelf ook aanpassingen maken om uw instellingen te optimaliseren


Studio Geluid met Audio Boost

Met Audio Boost ervaart u de beste geluidskwaliteit door het gebruik van hoogwaardige audiocomponenten. Daardoor kunt u genieten van adembenemend, kristalhelder geluid en muziek via 6-kanaals audio of een koptelefoon en echt domineren tijdens het gamen.


USB 3.1 Gen1

Het MSI B150M Mortar moederbord heeft maar liefst vier USB 3.1 Gen1 poorten die aan de voorkant van de computer zitten. Hierdoor kunt u gemakkelijk USB apparaten gebruiken zonder de moeilijk te bereiken USB poorten aan de achterkant van de computer te hoeven gebruiken.


Snelle Opslagsnelheid met SATA Express

SATA Express biedt een oplossing voor snelle opslagsnelheid door middel van PCI-Express, zodat er meer bandbreedte verstrekt kan worden voor de nieuwste generatie SSD schijven. Waar SATA3 tot 6 GB/s en M.2 tot 10 GB/s data snelheid kan verstrekken, biedt SATA-Express data snelheid tot maar liefst 16 GB/s.

Producteigenschappen MSI B150M MORTAR Moederbord

Processor

Chipset
B150
Form factor
Mini ATX

Poorten & interfaces

USB 2.0
2 x
USB 3.2 Gen 1 Type A
4 x
USB 3.2 Gen 2 Type A
0 x
USB Type-C
HDMI
DisplayPort
DVI
VGA (D-Sub)
Optisch (S/PDIF)

Interne aansluitingen

CPU power
8 pins
M.2 sloten
0

Geheugen

Geheugen type
DDR4
Aantal geheugensloten
4 x

Aansluitingen

SATA 3
6 x
eSATA

Uitbreidingsmodules

Fysieke PCI-E x16 sloten
1 x
Fysieke PCI-E x4 sloten
0 x
Fysieke PCI-E x1 sloten
1 x
PCI sloten
1 x

Netwerk

Onboard WiFi
Gigabit LAN poorten
1 x

Gerelateerde artikelgroepen MSI B150M MORTAR Moederbord

Intel Desktop
Klik hier voor Intel Desktop
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.