Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ion Max LP Turntable

554476
Ion Max LP Turntable | 215715Ion Max LP Turntable | 215715Ion Max LP Turntable | 215715
Beoordeling
Artikelnummer554476
Fabrikantcode215715
EAN code0812715015374
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Luister, verbind en converteer. De ION Max LP Turntable met Stereo Speakers is een eenvoudige alles-in-één draaitafel die het gemakkelijk maakt om te genieten van uw eigen opnamen en ze vervolgens te converteren naar digitale muziekbestanden op uw computer. Met de Max LP, die converteert met een snelheid van 33 1/3, 45 en 78 RPM, is het erg eenvoudig uw bestanden naar een Mac of PC te converteren. Sluit de Max LP aan op uw computer met de bijgeleverde USB kabel en u kunt aan de slag. ION's exclusieve EZ Vinyl/Tape Converter software leidt u door de stappen en verdeeld uw tracks automatisch in individuele bestanden.

De Max LP beschikt over ingebouwde stereo speakers zodat u uw tracks direct terug kunt luisteren. Verbindt de Max LP met uw stereo systeem in uw huis door middel van de standaard RCA outputs. Ook een koptelefoonaansluiting is aanwezig.



Links met betrekking tot Ion Max LP Turntable

.   http://www.ionaudio.com/products/details/max-lp


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.