Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ion Air Wireless Streaming Turntable

554478
Ion Air Wireless Streaming Turntable | 218467Ion Air Wireless Streaming Turntable | 218467
Beoordeling
Artikelnummer554478
Fabrikantcode218467
EAN code0812715017163
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Bevrijd uzelf van de beperking van de omslachtige aansluitingskabels. Met de ION Air LP Wireless Streaming Turntable kunt u uw tracks draadloos naar elke Bluetooth speaker sturen. Plaats de Air LP waar u wilt en plaats uw Bluetooth speaker waar het het beste klinkt; het geluid wordt draadloos verzonden en de tijd van rommelen met kabels is voorbij.

De Air LP is een complete draaitafel dat het beste haalt uit uw tracks en u eindeloze mogelijkheden geeft voor plezier. Het speelt 33 1/3, 45 en 78 RPM platen af. Een 3.5mm aux input geeft u de mogelijkheid andere apparatuur aan te sluiten en ook hiervandaan draadloos muziek zenden naar de Bluetooth-speaker. De EZ Vinyl/Tape Converter software converteert uw tracks naar digitale bestanden als u uw Air LP met behulp van de bijgeleverde USB-kabel verbindt met een willekeurige computer.


Links met betrekking tot Ion Air Wireless Streaming Turntable

.   http://www.ionaudio.com/products/details/max-lp


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.