Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Smanos X300 GSM/SMS Alarmsysteem

554849
Smanos X300 GSM/SMS Alarmsysteem | X300
Beoordeling
Artikelnummer554849
FabrikantcodeX300
EAN code8718868020642
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Smanos X300 GSM/SMS alarmsysteem is een modieus ontworpen en intuïtief bedienbaar alarmsysteem dat werkt met een reguliere simkaart. Net als alle andere smarthome beveiligingssystemen van Smanos maakt de X300 gebruik van de speciale beveiligingsfrequentie 868MH
Het systeem is op afstand bedienbaar via SMS berichten of via de gratis smartphone app. De complete basisset wordt voorgeprogrammeerd geleverd en is uitbreidbaar tot maar liefst 50 draadloze sensoren en 10 remote controls. Genoeg mogelijkheden dus voor het beveiligen van uw bedrijfspand, woning of kantoor. Bij een alarmering zullen de voorgeprogrammeerde telefoonnummers via SMS en telefonische melding op de hoogte worden gebracht. Geen dure maandelijkse kosten meer voor een meldkamer. U betaald enkel en alleen de telefoonkosten die worden gemaakt om u op de hoogte te stellen van een alarmering.

Links met betrekking tot Smanos X300 GSM/SMS Alarmsysteem

.   http://www.smanos.com/nl/X300


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.