Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hercules DJ Control Compact

554891
Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843Hercules DJ Control Compact | 4780843
Beoordeling
Artikelnummer554891
Fabrikantcode4780843
EAN code3362934745288
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier





De Hercules DJ Control Compact is een ontzettend compacte DJ-controller: hij is slechts 34 centimeter breed en 10 centimeter diep. En dan is hij ook nog eens heel compleet! We tellen twee jogwheels, een mix-gedeelte in het midden en vier handige grote knoppen op elk van de twee 'decks'. Sluit de DJ Control Compact aan op een Windows- of Mac-computer, installeer de gratis DJUCED 18-software en u kunt aan de slag! Binnen no-time bent u bezig met het mixen van twee muziekbestanden uit uw playlist. Meegeleverd worden een USB-kabel en handleiding.

Mogelijkheden van DJ Control Compact
Wat kunt u allemaal doen met de verschillende knoppen op de DJ Control Compact? Gebruik de twee jogwheels om bijvoorbeeld de toonhoogte van een muziektrack aan te passen, om door uw playlist te navigeren of ga heerlijk scratchen alsof u een vinyl-plaat onder uw vingers hebt. Met de 'pads' (de acht vierkante knoppen) maakt u loops, voegt u effecten toe of start u samples. Nog meer mogelijkheden? Jazeker, houd de Shift-knop ingedrukt en elk van de acht pads krijgt een tweede functie. Met de onmisbare crossfader laat u op een vloeiende manier de ene track in de andere track overgaan.




DJUCED 18-software
Zoals gezegd, kunt u gratis de DJUCED 18-software downloaden. Dit DJ-programma is opvallend uitgebreid; het is zelfs mogelijk om een mix op te nemen. Dankzij de ongekend eenvoudige bediening hebt u het mixen met DJUCED snel onder de knie. Het is geen enkel probleem als u andere DJ-software gewend bent. De DJ Control Compact kan ook samenwerken met vrijwel elk ander bekend DJ-programma, waaronder Traktor en Virtual DJ. Al met al een verrassend uitgebreide controller voor zowel beginnende DJ's als DJ's die op zoek zijn naar een controller die heel gemakkelijk overal mee naartoe gaat.

Links met betrekking tot Hercules DJ Control Compact

.   http://www.hercules.com/uk/DJ-Music/bdd/p/253/djcontrol-compact/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.