Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hercules DJ Control Glow Green

554895
Hercules DJ Control Glow Green | 4780839Hercules DJ Control Glow Green | 4780839Hercules DJ Control Glow Green | 4780839Hercules DJ Control Glow Green | 4780839Hercules DJ Control Glow Green | 4780839
Beoordeling
Artikelnummer554895
Fabrikantcode4780839
EAN code3362934745240
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier





De Hercules DJControl Glow, een digitale draaitafel uit een DJ-sterrenstelsel aldus Hercules. Hercules is al meer dan twaalf jaar lang toonaangevend binnen de digitale DJ-wereld en met de DJControl Glow brengen ze opnieuw een uiterst innovatief product. Het is namelijk de eerste digitale DJ-controller met lichteffecten! Deze bestaan uit opgloeiende LED's die de transparante behuizing van het toestel een 'glow in the dark'-uiterlijk geven.

Voor de beginnende DJ
De Hercules DJControl Glow is bij uitstek geschikt voor de aspirant-DJ. Het enige wat naast de controller benodigd is, is een set speakers, hoofdtelefoon en een computer of laptop met USB-poort. De controller sluit u aan op de computer of laptop via een USB-kabel. Deze wordt overigens bijgeleverd. De gebruiker heeft de beschikking over twee decks met twee jog wheels en een tweekanaals-mixer met crossfader en equalizer. De controller is relatief compact en weegt minder dan een kilo en is zodoende geschikt voor mobiel gebruik. Denk aan bescheiden evenementen zoals schoolfuiven.




Gratis DJUCED DJ-software
DJUCED 18 degrees DJ software wordt gratis meegeleverd. De software stelt de gebruiker in staat twee tracks te syncen, cue-points te plaatsen en loops te maken. Deze uiterst gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat zelfs de beginnende DJ snel uit de voeten kan met deze unieke 'glow in the dark'-draaitafel.

Links met betrekking tot Hercules DJ Control Glow Green

.   http://www.hercules.com/nl/DJ-Muziek/bdd/p/245/djcontrol-glow/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.