Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TOSHIBA Satellite Pro A50-C-13M i3-8-128 laptop

554936
Beoordeling
Artikelnummer554936
FabrikantcodePS56AE-01Y016DU
EAN code4051528207965
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Notebook Performance Index TOSHIBA Satellite Pro A50-C-13M i3-8-128 laptop

  • Gaming: 48
    Notebook Performance Index
    Gaming

    Flitsende beelden, jij bent de held. Met een notebook met een krachtige processor en een snelle grafische kaart kun je scoren in games. Realistische effecten komen op je af en zorgen dat je games er veel mooier uitzien, waardoor je nog meer geniet! Een notebook met een wat minder hoge score biedt minder realisme. Heeft een notebook een lagere score, dan zijn ze ongeschikt voor moderne, veeleisende games. Wel kun je daar natuurlijk eenvoudige spelletjes op het web en bijvoorbeeld Patience op spelen.

  • Multimedia: 65
    Notebook Performance Index
    Multimedia

    Genieten van films en muziek in de allerbeste kwaliteit? Wil je graag je eigen films, muziek en foto's bewerken? Dan komen een goed scherm, een krachtige processor, videokaart en bijvoorbeeld een Blu-ray speler van pas. Een notebook die goed scoort zou je een draagbare thuisbioscoop en filmstudio kunnen noemen. Kies je voor de modellen met een zeer lage score dan is de weergave van film in hoge kwaliteit niet altijd vloeiend. Ook kan het bewerken van foto's, video en muziek meer tijd in beslag nemen.

  • Werk/Studie: 72
    Notebook Performance Index
    Werk & Studie

    Meer gedaan krijgen in minder tijd? Kies dan een notebook die goed scoort op het vlak van Werk & Studie. Ingewikkelde berekeningen zijn zo gedaan in Excel en een flitsende presentatie maak je snel met PowerPoint. Ook heb je meer overzicht over de vensters van je programma's dankzij de hoge resolutie van het scherm. Vlotte en vooral ook vloeiende prestaties bieden de modellen met hoge scores, kies je voor minder dan kost het bij intensief gebruik af en toe wat meer tijd.

  • Internet: 80
    Notebook Performance Index
    Internet, e-mail en social media

    Je gebruikt je laptop om te communiceren, het laatste nieuws te lezen en contact te houden met je vrienden en familie? Let dan op de score in deze categorie. Voldoende geheugen en een prettig scherm zijn vooral van belang. Je wilt natuurlijk niet hoeven wachten bij het gebruik van je favoriete sites en ook moeten de prestaties toereikend zijn voor het bekijken van een filmpje op internet. Kies je voor een model met een lagere score, dan heb je minder overzicht over je vensters of wordt de notebook traag bij intensief gebruik.

Uitleg scores
Bij alle gebruiksdoelen scoort het beste notebook in z`n klasse 100 punten. De scores van andere notebooks worden van deze hoogste score afgeleid. Alle scores worden dagelijks door de redactie van Hardware.Info objectief berekend o.b.v. specificaties en testresultaten. Zodoende is het dus mogelijk dat de scores van notebooks dalen zodra er een nieuw topmodel op de markt komt.

Gerelateerde artikelgroepen TOSHIBA Satellite Pro A50-C-13M i3-8-128 laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.