Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple World Travel Adapter Kit

556606
Beoordeling
Artikelnummer556606
FabrikantcodeMB974ZM/B
EAN code0885909400416
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met deze set van zes wisselstroomstekkers kunt u de batterij van uw MacBook, MacBook Pro, iPod, iPhone en iPad overal ter wereld opladen. Ze zijn geschikt voor de draagbare lichtnetadapter die met MacBook wordt meegeleverd en voor de Apple USB-lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar).

De Internationale reisstekker bestaat uit een set van zes wisselstroomstekkers die passen op stopcontacten in een groot deel van de wereld. Als u ook zo'n wereldreiziger bent, is dit het perfecte accessoire om ervoor te zorgen dat u de batterij van uw MacBook, MacBook Pro, iPod of iPhone op de meeste populaire buitenlandse bestemmingen kunt opladen.

Ook in het buitenland altijd stroom
U hoeft alleen maar de juiste adapter aan te sluiten op de draagbare witte lichtnetadapter die met uw Apple notebook is meegeleverd. Zo komt u op reis nooit met een lege batterij te zitten. Bovendien zijn deze adapters ook geschikt voor de Apple USB-lichtnetadapter die verkrijgbaar is in de Apple Online Store, zodat u ook uw iPod of iPhone kunt opladen.

Voor bijna de hele wereld
De wisselstroomstekkers van de Internationale reisstekker van Apple zijn zonder extra hulpstukken geschikt voor stopcontacten in Noord-Amerika, Japan, China, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, het Europese continent, Korea, Australië en Hongkong.

Kenmerken
- Set van zes wisselstroomstekkers
- Om de batterij van uw MacBook, MacBook Pro, iPod of iPhone op te laden
- Geschikt voor de draagbare lichtnetadapter die met Apple notebooks wordt meegeleverd
- Geschikt voor de iPod USB-lichtnetadapter
- Geschikt voor stopcontacten in Noord-Amerika, Japan, China, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, het Europese continent, Korea, Australië en Hongkong

Producteigenschappen Apple World Travel Adapter Kit

Compatibel met
Apple
Geschikt voor iPad 2
Geschikt voor iPad 3
Geschikt voor iPad 4
Geschikt voor iPad Air
Geschikt voor iPad Air 2
Geschikt voor iPad Mini
Adapter/ Kabel
Houder / Stand
Stylus
Screenprotector
Reiniging
Audio
Keyboard
Spelbesturing
Diverse

Beeldscherm

HDR

Kenmerken

Afstandsbediening

Design

Kleur
Wit

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.