Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Jabra Pro 9450 Wireless mono headset

558980
Beoordeling
Artikelnummer558980
Fabrikantcode9450-25-507-101
EAN code5706991012637
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Overal op kantoor bereikbaar
Jabra PROÈõ¾ 9400 is de eerste serie draadloze headsets voor kantoor met gebruiksvriendelijk touchscreen voor eenvoudig gespreksbeheer.

E «n headset voor al uw telefonie-oplossingen
Op visitekaartjes staan tegenwoordig vaak verschillende nummers voor een vaste telefoon, mobiele telefoon en soft-phone. Het resultaat? U grijpt naar uw mobiel net wanneer de beller het opgeeft en het via de vaste lijn probeert! De Jabra PROÈõ¾ 9400 is ontworpen voor de drukke zakelijke professional. Dankzij de multiuse-technologie kunt u al uw telefoongesprekken via dezelfde headset afhandelen. Met 1 druk op de gesprekstoets kunt u gelijk uw telefoongesprek beginnen.

Gebruiksvriendelijk touchscreen
Er worden tot drie verschillende toestellen Èö bureautelefoon, mobiele telefoon en softphone Èö verenigd in een stijlvol basisstation met touchscreen. Het basisstation maakt verbinding met uw headset via DECT, een technologie die wordt gekenmerkt door de betrouwbare langeafstandsmogelijkheden, en biedt een draadloos bereik tot wel 150 m. Uitgerust met de SmartSetup Wizard helpt het touchscreen u bij het aansluiten van uw telefonie-oplossingen en het instellen van voorkeuren zodat u snel aan de slag kunt. Wanneer u daarmee klaar bent, is het afhandelen van gesprekken een fluitje van een cent dankzij de kleurrijke pictogrammen en het intu tieve menu.

Superieure geluidskwaliteit
Dankzij verschillende ultramoderne geluidstechnologie ¢n bieden de headsets in de Jabra PRO 9400-serie onovertroffen heldere en veilige gesprekken. Dankzij de hypermoderne ruisonderdrukking en geavanceerde DSP-technoloigie wordt praktisch al het achtergrondgeluid onderdrukt, zodat uw stem altijd duidelijk wordt gehoord. Wideband-geluid zorgt ervoor dat het geluid dat u hoort kristalhelder is, terwijl de SafeTone-technologie uw gehoor beschermt tegen plotselinge geluidspieken en zorgt voor een veilig gemiddeld geluidsniveau gedurende de dag.

- Tweevoudige (vaste telefoon en softphone) connectiviteit: eenvoudige en gebruiksvriendelijke gespreksbediening
- Eenvoudige installatie met de Interactive Setup wizard
- 4-voudige gespreksbediening: via de headset, de touchpad, de PC Call Manager of via het toestenbord van uw PC
- Ge ntegreerd belsignaal in het basisstation

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.