Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple MagSafe Power Adapter 45W

559483
Beoordeling
Artikelnummer559483
FabrikantcodeMC747Z/A
EAN code0885909431281
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 66,00

€ 54,55 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De MagSafe-lichtnetadapter van 45 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Led-lampje



Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte, en de gebruiker kan met de lichtnetadapter (ook meegeleverd) nog eenvoudiger en handiger reizen.

Handige vormgeving



Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt 'm de ideale reisgenoot.

Altijd opladen



Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat. De adapter levert tevens stroom bij gebruik zonder batterij.

Compatibiliteit



  • MacBook Air 13- inch tot medio 2011

  • MacBook Air 15- inch tot medio 2011

Producteigenschappen Apple MagSafe Power Adapter 45W

Kenmerken

LED indicatoren

Design

Kleur
Wit

Energie

Uitgangsvermogen
45 W

Gerelateerde artikelgroepen Apple MagSafe Power Adapter 45W

Stroomkabels
Klik hier voor Stroomkabels
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.