Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Rapoo V800 Keyboard + V900 Muis Bundel

561894
Beoordeling
Artikelnummer561894
FabrikantcodeV800+V900
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze bundel bestaat uit de V800 Mechanical Gaming Keyboard en de V900 Laser Gaming Muis.

De Rapoo VPRO V800 Mechanical Gaming Keyboard met volledig mechanische toetsen, conflictvrij ontwerp voor alle toetsen, snelle reactie, online firmware update, programmeerbare toetsen, geïntegreerd geheugen, opslaan en spelen, regelbare achtergrondverlichting in drie modi.

Geïntegreerd geheugen, opslaan en spelen
Ingebouwd flashgeheugen kan het toetsenbord configuratiebestand opslaan in de spelmodus. U kunt spelen op de manier waarop u dat wenst, op elke computer zonder de hulp van enige software.

Regelbare achtergrondverlichting in drie modi
U kunt de regio en modus van de achtergrondverlichting aanpassen in het stuurprogramma. In de APM-achtergrondverlichtingsmodus kan het licht zelf de breathing frequency click regelen volgens de actie per minuut van de speler (APM) zodat uw gevechtswapen er nog cooler uitziet.

Volledig mechanische toetsen, conflictvrij ontwerp voor alle toetsen.
Dit toetsenbord is duurzaam voor het spelen van spelletjes, dankzij de mechanische bruine toetsschakelaars, een levensduur van de toetsen tot 50 miljoen bewerkingen, 2 mm activeringsveeg en 50 g bedieningskracht. Dit conflictloos design voor 113 toetsen op het toetsenbord biedt u de mogelijkheid een willekeurig aantal toetsen tegelijk in te drukken terwijl uw instructies nauwkeurig worden geïmplementeerd.



Ingebouwd flashgeheugen van de Rapoo VPRO V900 kan drie muisconfiguraties tegelijk opslaan op hardwareniveau in de spelmodus (macro, DPI-instelling en modus breathing light). U kunt vrij schakelen tussen de drie configuraties door gewoon op één knop te drukken. De rode, groen en blauwe lampjes geven respectievelijk verschillende configuraties aan. U kunt spelen op de manier waarop u dat wenst, op elke computer zonder de hulp van enige software.

Nauwkeurige tracking
De professionele gaming sensor met een beweegsnelheid van maar liefst 150ips en 30G versnelling ondersteunt een vrije aanpassing van 100 tot 8200dpi en een opstijgafstand van 1 tot 5 mm via de besturing zodat altijd en overal een nauwkeurige tracking wordt gegarandeerd.

Smart breathing light met 16 miljoen kleuren
De kleur- en verlichtingsmodus van het instelbare breathing light met 16 miljoen kleuren, kan worden aangepast via de driver. In de APM (Actions per Minute) breathing modus kan het ademend licht zelf de frequentie van het oplichten en doven regelen volgens de APM van de speler, zodat je gevechtswapen er nog cooler uitziet.

Producteigenschappen Rapoo V800 Keyboard + V900 Muis Bundel

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Programmeerbare toetsen
5
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Rapoo V800 Keyboard + V900 Muis Bundel

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.