Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Norton Security Premium, 10 apparaten

562080
Norton Security Premium, 10 apparaten | 21355379Norton Security Premium, 10 apparaten | 21355379
Beoordeling
Artikelnummer562080
Fabrikantcode21355379
EAN code5397039337821
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Artikel is opgevolgd door Norton Security Premium 10 Apparaten

Symantec Norton Security Premium de beste bescherming, plus back-ups voor de pc en veiligheidsfuncties voor het gezin, voor jou en de mensen om wie je geeft

Je digitale wereld speelt een belangrijke rol in je dagelijkse leven. Je plaatst foto's online. Verstuurt e-mails. Maakt geld over. En dat niet alleen, want je persoonlijke netwerk is groter dan ooit tevoren en een bedreiging kan ook een bedreiging zijn voor de mensen in je netwerk. De huidige hackers zijn geraffineerder dan ooit. Aanvallen kunnen overal vandaan komen. Veilig uitziende e-mails en phishingsites kunnen je inloggegevens voor al je accounts stelen, zodat criminelen toegang hebben tot je volledige digitale leven. Je hebt een beveiligingsoplossing nodig die kan voorkomen dat digitale bedreigingen echte problemen worden. Bescherm daarom je vrienden en familie en je apparaten net zoals je jezelf zou beschermen, met een van de beste beveiligingsprogramma's.

Norton kan je helpen het volledige spectrum van apparaten dat je wilt beschermen, te beveiligen en te beheren. En dan hebben we het niet alleen over de apparaten in je tas, maar over alle apparaten onder jouw dak en het dak van de mensen waar je om geeft. Met bescherming voor maar liefst 10 apparaten, kun je helpen de digitale wereld veiliger te maken voor de mensen waar je om geeft.

De bescherming van Norton op meerdere apparaten
Hoe meer verbonden je bent en hoe meer persoonlijke gegevens je hebt, hoe meer beveiliging je nodig hebt. Kijk je video's of shop je op je tablet? Gebruik je je smartphone om rekeningen te betalen of je saldo te controleren? Jouw persoonlijke informatie staat op verschillende plaatsen. Zorg dat die op alle plaatsen privé blijft.

Norton Security Premium biedt één eenvoudige oplossing voor het beschermen van je computers, smartphones en tablets, zelf op meerdere besturingssystemen: Windows, Mac, Android en iOS - en Windows 10. Bovendien laat alleen Norton zien of de Android-app die je op het punt staat te downloaden gevolgen heeft voor de duur van je batterijlading of potentiële risico's of malware bevat, nog voordat je hem downloadt op Google Play.

Eenvoudig back-ups maken
Bescherm je belangrijke bestanden en documenten tegen bedreigingen zoals een defecte harde schijf en zelfs ransomware. De foto's, muziek en documenten waarvan je een back-up wilt maken op je pc en slaan deze veilig op in de cloud. Met 25 GB aan opslag en de mogelijkheid om eenvoudig meer toe te voegen tegen een naar rato berekende prijs, is het maken van back-ups nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bescherm je kinderen online
Het online beschermen van je kinderen hoeft niet het einde van hun vrijheid te betekenen. Het kan het begin zijn van een open dialoog over het aanleren van goede internetgewoonten.

Alle geavanceerde functies van Norton Family Premier zijn toegevoegd, zodat je kunt zorgen dat je kinderen internet veilig kunnen verkennen, dat ze niet te veel delen en dat ze niet al hun tijd op hun apparaten doorbrengen. Met eenvoudige functies kun je in één oogopslag de activiteiten van je kinderen zien of via e-mail waarschuwingen krijgen, zodat je weet wanneer het tijd is om met ze te praten.
• Voor Windows, Mac, Android en Ios.
• Beschermt je identiteit en online transacties.
• De nr. 1 consumentenbeveiliging voor je apparaten.
• Bevat functies die ervoor zorgen dat je kinderen veilig het internet kunnen verkennen.
• Inclusief 25 GB aan veilige online opslag voor pc's, voor extra bescherming tegen ransomware.
• Waarschuwt je voor riskante Android-apps voordat je ze downloadt

Producteigenschappen van Norton Security Premium, 10 apparaten

    • Voor Windows, Mac, Android en Ios.
    • Beschermt je identiteit en online transacties.
    • De nr. 1 consumentenbeveiliging voor je apparaten.
    • Bevat functies die ervoor zorgen dat je kinderen veilig het internet kunnen verkennen.
    • Inclusief 25 GB aan veilige online opslag voor pc's, voor extra bescherming tegen ransomware.
    • Waarschuwt je voor riskante Android-apps voordat je ze downloadt

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
523862 Logitech M185 Wireless Mouse, Grijs 36 € 12,95
523863 Logitech M185 Wireless Mouse, Blauw/zwart 36 € 15,00
528595 WD Blue 1TB 7200rpm 64MB 24 € 59,00
532437 Transcend SJ 25M3 1TB, 2.5", USB3.0, Shockproof 36 € 65,00
892436 Canon CLI-526BK Inkt Zwart, 9ml 6 € 14,95

Gerelateerde artikelgroepen Norton Security Premium, 10 apparaten

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Links met betrekking tot Norton Security Premium, 10 apparaten

.   http://nl.norton.com/norton-security-with-backup


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.