Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Devolo Home Control Intell Schakelaar

562763
Devolo Home Control Intell Schakelaar | 9601Devolo Home Control Intell Schakelaar | 9601Devolo Home Control Intell Schakelaar | 9601
Beoordeling
Artikelnummer562763
Fabrikantcode9601
EAN code4250059696013
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de devolo Intelligente Schakelaar wordt uw Smart Home flexibeler dan ooit tevoren! Ongeacht of u met één druk op de knop apparatengroepen wilt in- en uitschakelen, eindelijk de lichtschakelaar op de juiste plaats wilt hebben of met een druk op de knop de nachtmodus wilt activeren in het hele huis - de devolo Intelligente Schakelaar maakt het mogelijk! Deze kan in een handomdraai met dubbelzijdige tape overal in huis geplaatst en vervolgens volkomen individueel en vrij geprogrammeerd worden. Wanneer u deze bij de voordeur plaatst, kunt u bij het verlaten van het huis snel met een druk op de schakelaar de spaar- en alarmmodus activeren. Of u schakelt er centraal vanaf uw bank uw hifi- of thuisbioscoop mee in of uit. Dit zijn slechts twee van de ontelbaar mogelijke scenario's voor uw volledig individuele, intelligente huis.

Links met betrekking tot Devolo Home Control Intell Schakelaar

.   http://www.devolo.com/nl/Producten/devolo-Home-Control-Intelligente-Schakelaar


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.