Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart

562776
BitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RPBitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart | BFC-PAN-600-KKWN1-RP
Beoordeling
Artikelnummer562776
FabrikantcodeBFC-PAN-600-KKWN1-RP
EAN code4712883215070
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Elegante Slim Design
Op slechts 160mm breed, BitFenix Pandora Core beschikt over een tijdloos slank ontwerp dat past in elke moderne inrichting. De slanke gebogen styling maakt het er net zo elegant in de woonkamer als de computer kamer, waardoor Pandora Core Window een ideale chassis voor een media-of woonkamer PC.

Geborsteld aluminium zijpanelen
Optuigen van beide zijden van Pandora Core Window zijn twee gebogen zijpanelen. Vervaardigd uit massief aluminium en voorzien van een matte geborstelde afwerking, deze zijpanelen niet alleen helpen afvoeren van warmte uit het systeem, maar geven ook Pandora Core Window een onmiskenbaar tijdloze uitstraling.

Acryl Window Side Panel
Elite hardware verdient te worden gepronkt. De windowed zijpaneel van Pandora Core Window is ontworpen om niet alleen pronken met je moederbord en grafische kaart, maar ook aan de zijkant gemonteerde SSD drive voor een vrij uitzicht.

Geavanceerde Hardware Compatibility
Ondanks zijn slanke postuur, kan Pandora Core Venster geschikt voor een overvloed van high-end hardware, met inbegrip van grafische kaarten tot 350 mm in de lengte, en zelfs een 240mm waterkoeling radiator. Op de opslag kant, kan Pandora Core Window maximaal twee 3.5 "harde schijven of drie 2,5" SSD's, waardoor het een indrukwekkende staat systeem met styling aan te passen.

Direct Airflow ontwerp
Om te helpen uw hardware koel, Pandora Core Window slim gebruik van de lay-out en kabel management functies om ervoor te zorgen dat de koele lucht uit de voorste ventilator de locaties van uw grafische kaart en CPU kan bereiken. Door het minimaliseren van de wirwar van draden en het lokaliseren van fans waar ze het meest nodig zijn, kan Pandora Core Window effectief te houden systeem temperaturen beheersbaar ondanks zijn slanke form factor.

DIY Vriendelijk
Het bouwen in een kleine behuizing is meestal een nachtmerrie, dat is de reden waarom Pandora Core Window slim ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Vooraf geïnstalleerd afstandhouders maken het gemakkelijk om uw moederbord installeert, terwijl makkelijk pop-off zijpanelen geeft u snel toegang tot binnenwerk van uw systeem. Over de locatie voeding is een unieke kabelmanagement beugel die het gemakkelijk maakt om uw stroomkabels onder controle te houden en een optimale luchtstroom te handhaven.

BitFenix Kwaliteit
Net als alle BitFenix chassis, Pandora Core Venster bevat dezelfde aandacht voor detail dat het bezit van een BitFenix chassis maakt een geheel nieuwe ervaring. Quick release stoffilters het hele geval hulp houden binnenwerk schoon terwijl ze gemakkelijk te wassen, en rolde-edge kabel pass-throughs te voorkomen schade aan zowel de kabels en vingers. Toevoegen aan dat de anti-vibratie wasmachines het hele gebouw en een luxe gepoedercoat interieur, en Pandora Core Venster vertegenwoordigt de ultieme BitFenix ervaring.

Producteigenschappen BitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Ondersteunde moederbord form factors
ATX, Micro ATX, Mini-ITX

Design

Formfactor
ATX
Window in zijpaneel

Voeding

Voeding bijgeleverd
Wattage voeding
0 Watt
Voeding Form Factor

Indeling

Aantal 5,25" bays
0
Aantal 3,5" bays (extern)
3
Aantal 3,5" bays (HDD/intern)
0
Aantal 2,5" bays
2

Koeling

Bijgeleverde Fans
1
Fan posities
0

Gewicht en omvang

Breedte
203 mm
Diepte
558 mm
Hoogte
510 mm
Gewicht
9.9 kg

Gerelateerde artikelgroepen BitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart

Videokaarten NVIDIA
Klik hier voor Videokaarten NVIDIA
 
PC Voedingen
Klik hier voor PC Voedingen
 
Videokaarten AMD
Klik hier voor Videokaarten AMD
AMD Moederborden
Klik hier voor AMD Moederborden
 
Intel Moederborden
Klik hier voor Intel Moederborden
 

Links met betrekking tot BitFenix Pandora ATX Core, Window, Zwart

.   http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/pandora-core-window#overview


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.