Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech 2-in-1 Adapter Set Surface Pro

562777
Startech 2-in-1 Adapter Set Surface Pro | MSTS3MDPUGBK
Beoordeling
Artikelnummer562777
FabrikantcodeMSTS3MDPUGBK
EAN code0065030862790
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 76,00

€ 62,81 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verbeter uw Microsoft Surface Pro 4, Surface Pro 3 of Surface 3 door HDMI- of VGA-video-uitgangen, gigabit Ethernet en een extra USB-poort toe te voegen.

Sluit uw Surface aan op bijna elk scherm
U kunt de veelzijdigheid van uw Microsoft Surface maximaliseren door ervoor te zorgen dat u deze op bijna elk scherm, projector of tv kunt aansluiten. Met deze accessoireset bent u gegarandeerd voorbereid op aansluiting op elk HDMI- of VGA-scherm via de Mini DisplayPort-uitgang van uw Surface Pro 4, Surface Pro 3 of Surface 3. Hiermee heeft u de perfecte oplossing voor vergaderruimtes, thuis en telewerkkantoren, tijdens beurzen en in hotels en conferentiecentra.

Verander uw netwerkverbinding in een vaste verbinding
Krijg de snelheid en betrouwbaarheid van een vaste Ethernet-verbinding met uw Surface Pro 4. Deze Surface accessoireset bestaat uit een betrouwbare USB 3.0 naar gigabit Ethernet adapter, die ondersteuning van vaste netwerken toevoegt, en dus ideaal is voor BYOD hot-desking, of gebruik het als een dock-oplossing voor onderweg ter verbetering van uw werkstation.
De adapter heeft ook een geïntegreerde extra USB 3.0 poort, zodat u een USB-randapparaat kunt toevoegen, zoals een flashdrive voor extra opslag of een muis voor betere besturing.

Maximale mobiliteit
Uw Microsoft Surface is een van de meest veelzijdige en draagbare computers ter wereld. Neem geen genoegen met accessoires die een externe netadapter vereisen of een grote behuizing. Deze set voegt vier essentiële poorten (HDMI, VGA, GbE en USB 3.0) van twee compacte adapters toe die geen externe voeding vereisen, zodat ze gemakkelijk in uw laptop- of draagtas passen.
Beide onderdelen in de MSTS3MDPUGBK set worden gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.