Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon I-SENSYS MF628CW, 14ppm, A4, USB/(

562821
Canon I-SENSYS MF628CW, 14ppm, A4, USB/( | 9946B023
Beoordeling
Artikelnummer562821
Fabrikantcode9946B023
EAN code8714574631974
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Kleine bedrijven en individuele gebruikers werken sneller met de Canon i-SENSYS MF623CW multifunctionele A4-laserprinter. Of u nu klanten wilt imponeren met prachtige verkoop- en marketingdocumentatie in kleur of volumineuze documenten wilt scannen, delen en archiveren, u zult merken dat de MF623CW van onschatbare waarde is voor uw bedrijf. Dankzij het compacte formaat, het mooie uiterlijk en een kleurenprintproductie van 14 ppm is dit de perfecte multifunctionele printer van bedrijfskwaliteit voor kleine bedrijven of thuiswerkers.

Moeiteloos gebruik en onderhoud
U zult versteld staan hoe eenvoudig het is om toegang te krijgen tot de slimme functies van de MF623CW. Veel functies worden bestuurd via een intuïtief 8,9 cm kleurentouchscreen aan de voorkant. Dit touchscreen kunt u eenvoudig aanpassen aan uw eigen wensen. Voor het volledig benutten van alle mogelijkheden van de MF623CW hoeft u slechts een paar keer te tikken. Het onderhoud is al net zo eenvoudig. Wanneer u de toner vervangt bent u verzekerd van constante betrouwbaarheid en vernieuwde kwaliteit dankzij Canon's All-in-One cartridgeontwerp, waarbij alle belangrijke onderdelen in één handeling worden vervangen.

Gemaakt voor mobiel werken
Als u net zo werkt als de meeste mensen tegenwoordig, gebruikt u afhankelijk van uw werk verschillende apparaten op verschillende werkplekken. De MF623CW is speciaal voor u gemaakt en biedt dezelfde naadloze ervaring op pc/laptop, tablet en smartphone. AirPrint- en Mopria-certificering zorgen voor volledige ondersteuning voor iOS- en Android-apparaten en voor Google Cloud Print. Met de gratis Canon PRINT Business app (iOS en Android) hebt u al dit gemak binnen handbereik.

Vastleggen, delen en opslaan
Of u nu papieren documenten scant om via e-mail te verzenden, te delen in de cloud of op te slaan in een digitaal archief, met de MF623CW is het allemaal even eenvoudig. Beheer uw scans vanaf uw pc met de MF Scan Utility, of vanaf uw mobiele apparaat met de gratis Canon PRINT Business app. Als u eenmaal al uw documenten hebt gescand, kunt u ze direct uploaden naar online cloudservices zoals Dropbox. Dit biedt ongekende vrijheid om te documenten te scannen, op te slaan en op te halen, waar u ook bent. Daarom is de MF623CW de beste keuze voor dynamische bedrijven die ook onderweg productief willen blijven.

Producteigenschappen Canon I-SENSYS MF628CW, 14ppm, A4, USB/(

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
14.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
18.0 s
Printsnelheid (kleur)
14.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
18.0 s
Maximale Printresolutie
1200x1200 dpi
Aanbevolen Printvolume
1500 per maand
Max. Papierformaat
A4

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
20.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt

Design

LCD Scherm
LCD Touch

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
30000 per maand

Prestatie

Geheugen
512 MB
Geluidsproductie
0 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
1

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
26.0 kg

Links met betrekking tot Canon I-SENSYS MF628CW, 14ppm, A4, USB/(

.   http://www.canon.nl/for_home/product_finder/multifunctionals/laser/i-sensys_mf62...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.