Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis

562874
Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis | 910-004374Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis | 910-004374Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis | 910-004374Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis | 910-004374
Beoordeling
Artikelnummer562874
Fabrikantcode910-004374
EAN code5099206057777
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Logitech MX Anywhere 2 Draadloze mobiele muis is dé mobiele muis die overal goed werkt.

Compacte, geronde vorm
Deze draadloze mobiele muis is compact genoeg om hem overal mee naar toe te nemen en is zo ontworpen dat u er overal mee kunt werken: thuis, op kantoor of onderweg.

Dubbele, draadloze verbinding
Verbind deze prestatiemuis via de meegeleverde Logitech UnifyingT-ontvanger of via de draadloze Bluetooth Smart-technologie.

Eenvoudig schakelen tussen drie apparaten
Koppel tot drie apparaten en schakel met één druk op de knop gemakkelijk tussen deze apparaten, dankzij Easy-Switch-technologie.U kunt deze draagbare, draadloze muis gebruiken met uw computer op kantoor, uw laptop thuis en zelfs met een Microsoft Surface-tablet. U hoeft hem dus niet steeds opnieuw te koppelen wanneer u van computer wisselt. Eén druk op de knop en u bent startklaar. Dit zal al snel de muis worden die u altijd en overal gebruikt.

Supersnel scrollen
Scroll sneller en gemakkelijker door lange documenten of webpagina's. Of druk op het wieltje en schakel over op de kliksgewijze modus voor nauwkeurige navigatie.In de vrij-draaiende modus kunt u soepel en snel door de langste documenten en webpagina's scrollen en onmiddellijk stoppen waar u wilt. In de kliksgewijze modus kunt u stap voor stap door spreadsheets, fotoalbums of afspeellijsten klikken.

Oplaadbare batterij
Snel opladen. Als u de muis één minuut oplaadt kunt u een uur lang werken en als u hem volledig oplaadt, kunt u tot twee maanden vooruit.De batterijlevensduur varieert en is afhankelijk van gebruik en omgevingsfactoren. Uit tests is gebleken dat de batterijlevensduur maximaal twee maanden is als de muis zes uur per dag wordt gebruikt in normale kantooromstandigheden. Als het tijd is om op te laden, sluit u de MX Anywhere 2 gewoon aan op uw computer met de oplaadkabel. Zoals voor alle Logitech-producten geldt, kunt u jarenlang rekenen op een betrouwbare service. De batterij kan worden verwijderd als het tijd is om dit product weg te gooien.

Gerelateerde artikelgroepen Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
 

Links met betrekking tot Logitech MX Anywhere 2 Draadloze muis

.   http://www.logitech.com/nl-nl/product/mx-anywhere2


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.