Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon I-SENSYS MF724 CDW

563303
Canon I-SENSYS MF724 CDW | 9947B008
Beoordeling
Artikelnummer563303
Fabrikantcode9947B008
EAN code4549292029611
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Canon i-SENSYS MF724Cdw biedt functies die gewoonlijk alleen te vinden zijn in grote apparaten en is daarmee een betrouwbare keuze voor kleine bedrijven en thuiswerkers. Deze All-in-One A4-kleurenprinter biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Canon gewend bent, zodat u zonder stress kunt printen, scannen en kopiëren. Dankzij een korte opwarmtijd, dubbelzijdig printen en scannen met een snelheid van 20 ppm en daarnaast een Duplex ADF (Automatic Document Feeder) van 50 pagina's kunt u belangrijke kantoor- en administratietaken zonder veel gedoe uitvoeren.

Zo behaalt u gemakkelijk geweldige resultaten
Het is een fluitje van een cent om alles uit de MF724Cdw te halen dankzij het 8,9 cm kleurentouchscreen waarmee u toegang hebt tot de krachtige functies van het apparaat. Een constante kwaliteit behouden is met de MF724Cdw al net zo eenvoudig: Canon's All-in-One cartridgeontwerp vervangt alle belangrijke onderdelen in één handeling en zorgt er ook voor dat u minder artikelen hoeft te bestellen en te beheren.

Gemaakt voor mobiel werken
Met de MF724Cdw hebt u op uw laptop, tablet en smartphone dezelfde intuïtieve gebruikerservaring, of u nu op kantoor of onderweg bent. Dankzij volledige ondersteuning voor iOS, Android, Google Cloud Print en Wi-Fi bent u vrij om te werken hoe en waar u wilt. Met de gratis Canon PRINT Business app (iOS/Android) zijn al deze opties eenvoudig toegankelijk, zowel op kantoor als daarbuiten. En als u zich zorgen maakt over vertrouwelijke documenten, kunt u met de functie Secure Print (beveiligd printen) printtaken beveiligen met een PIN-code.

Scannen, delen en printen via de cloud
De snelle en gedetailleerde scanfuncties van de MF724Cdw zijn naadloos geïntegreerd met een serie opties voor opslaan, delen en printen in de cloud. Zo hebben u en uw collega's altijd, overal en met elk apparaat snel toegang tot digitale documenten. Behalve naadloze scanintegratie met uw pc door middel van de MF Scan Utility of uw mobiele apparaat door middel van de Canon PRINT Business app kunt u vanaf de MF724Cdw ook rechtstreeks scannen naar e-mailadressen, netwerkmappen of USB-sticks. Zo hebt u nog meer keuze en flexibiliteit.

Slimme netwerkfuncties
Integratie in IT-netwerken is snel geregeld omdat de MF724Cdw ondersteuning biedt voor de printertalen PCL5c/6 en Adobe PostScript. Met een via internet beschikbare externe gebruikersinterface kunnen IT-beheerders het apparaat heel gemakkelijk controleren, beheren, onderhouden en bijwerken zonder dat ze ter plaatse hoeven te zijn. Dit scheelt kostbare tijd. Compatibiliteit met Canon's externe servicebeheerplatform e-Maintenance zorgt ervoor dat de MF724Cdw naadloos kan worden toegevoegd aan een Canon MPS- of groepsomgeving. Een reeks energiebesparende functies helpt u de totale eigendomskosten zo laag mogelijk te houden en zorgt voor een duurzame bedrijfsvoering.

Producteigenschappen Canon I-SENSYS MF724 CDW

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
15.5 s
Printsnelheid (kleur)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
16.2 s
Maximale Printresolutie
1200x1200 dpi
Aanbevolen Printvolume
2000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
23.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt

Design

LCD Scherm
Touch Color

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
40000 per maand

Prestatie

Geheugen
1024 MB
Geluidsproductie
67 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
1

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
31.0 kg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.