Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon I-SENSYS MF728 CDW

563304
Canon I-SENSYS MF728 CDW | 9947B037
Beoordeling
Artikelnummer563304
Fabrikantcode9947B037
EAN code8714574632261
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wilt u dezelfde functies als op een grote multifunctionele printer? Kies dan voor de compacte en betrouwbare Canon i-SENSYS MF728Cdw. Met deze All-in-One A4-kleurenlaserprinter kunt u zonder gedoe printen, scannen, faxen en kopiëren en hij biedt nog veel meer functies voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Dankzij een korte opwarmtijd, dubbelzijdig printen en scannen met een snelheid van 20 ppm en daarnaast een Duplex ADF (Automatic Document Feeder) van 50 pagina's kunt u vele kantoortaken sneller en gemakkelijker uitvoeren.

Moeiteloos gebruik en onderhoud
Op elk gebruiksniveau bereikt u indrukwekkende resultaten met de MF728Cdw dankzij een 8,9 cm kleurentouchscreen waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot de krachtige functies van het apparaat. Een constante kwaliteit behouden is met de MF728Cdw al net zo eenvoudig: het All-in-One cartridgeontwerp van Canon vervangt alle belangrijke onderdelen in één handeling, en zorgt er ook voor dat u minder artikelen hoeft te bestellen en te beheren.

Ontworpen voor onderweg
Met de MF728Cdw hebt u op uw laptop, tablet en smartphone dezelfde prettige gebruikerservaring, of u nu op kantoor of onderweg bent. Dankzij volledige ondersteuning voor iOS, Android, Google Cloud Print en Wi-Fi bent u vrij om te werken hoe en waar u wilt. Met de gratis Canon PRINT Business app (iOS/Android) zijn al deze opties eenvoudig toegankelijk als u onderweg bent. En als u zich zorgen maakt over vertrouwelijk materiaal, kunt u met de functie Secure Print (beveiligd printen) documenten beveiligen met een PIN-code.

Scannen, delen en printen via de cloud
De snelle en gedetailleerde scanfuncties van de MF728Cdw zijn naadloos geïntegreerd met een serie opties voor opslaan, delen en printen in de cloud. Zo is het voor u en uw collega's heel gemakkelijk om altijd, overal en met elk apparaat toegang te krijgen tot digitale documenten. Behalve naadloze scanintegratie met uw pc door middel van de MF Scan Utility of uw mobiele apparaat door middel van de Canon PRINT Business app kunt u vanaf de MF728Cdw ook rechtstreeks scannen naar e-mailadressen, netwerkmappen of USB-sticks. Zo hebt u nog meer keuze en flexibiliteit.

Slimme netwerkfuncties
Integratie in IT-netwerken is snel geregeld omdat de MF728Cdw ondersteuning biedt voor de printertalen PCL5c/6 en Adobe PostScript. Met een externe gebruikersinterface kunnen IT-beheerders het apparaat heel gemakkelijk controleren, beheren, onderhouden en bijwerken zonder dat ze ter plaatse hoeven te zijn. Dit scheelt kostbare tijd. Compatibiliteit met de het externe servicebeheerplatform e-Maintenance van Canon zorgt ervoor dat de MF728Cdw naadloos kan worden toegevoegd aan een Canon MPS- of groepsomgeving. Een reeks energiebesparende functies helpt u de totale eigendomskosten zo laag mogelijk te houden en zorgt voor een duurzame bedrijfsvoering.

Producteigenschappen Canon I-SENSYS MF728 CDW

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
14.5 s
Printsnelheid (kleur)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
14.5 s
Maximale Printresolutie
1200x1200 dpi
Aanbevolen Printvolume
2000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
216 mm
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
23.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt

Design

LCD Scherm
Touch Color

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
40000 per maand

Prestatie

Geheugen
1024 MB
Geluidsproductie
67 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
1

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
31.0 kg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.