Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock

563585
HP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock | P5Q54AA#ABBHP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock | P5Q54AA#ABBHP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock | P5Q54AA#ABB
Beoordeling
Artikelnummer563585
FabrikantcodeP5Q54AA#ABB
EAN code0889894332509
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Creëer een opvallend krachtige, gestroomlijnde werkplek zonder kabels met het HP Thunderbolt 3 dock. Het biedt uitgebreide apparaat-, scherm- en netwerkmogelijkheden en kan tegelijkertijd uw systeem opladen via één kabel van het dock naar uw HP EliteBook.

Versterk uw notebook
Veel aan te sluiten? Geen probleem! Koppel tot 10 apparaten tegelijk via poorten, waaronder ThunderboltT 3 (dat ook Display Port 1.2 en USB 3.1 Gen 2 ondersteunt), tot vier USB 3.0, RJ-45, VGA, combo audio en twee extra Display Ports.

Laad en maak verbinding
Laad uw HP EliteBook na een drukke dag snel op met een krachtig oplaadstation dat de stroom via een ThunderboltT 3 voedingskabel toevoert.

Ruim op
Geef deze mooie, efficiënte oplossing een prominente plek op kantoor of zet hem uit de weg om werkruimte vrij te houden. In beide gevallen hebt u geen last van rommelige kabels.

Verbreed uw blikveld
Benut multi-tasking tot het uiterste met ondersteuning voor twee UHD-/4K-schermen die zodra u ze op het dock aansluit klaar zijn om elke kleur en ieder detail van uw projecten te versturen via een verbinding met een superhoge bandbreedte.

Werk onderweg zoals op kantoor
Verrassend gemakkelijk te installeren dock dat klein genoeg is om mee te nemen. Berg het dock in uw tas en begin met laden, uitbreiden en netwerken via één kabel.

Draagbaar, maar loopt niet weg
Gebruik het ingebouwde oog voor een slot en een (apart aan te schaffen) slot naar keuze om uw dock aan een ander apparaat, een bureau of een tafel te bevestigen.

Producteigenschappen HP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock

Compatibel met
HP
Geschikt voor iPad 2
Geschikt voor iPad 3
Geschikt voor iPad 4
Geschikt voor iPad Air
Geschikt voor iPad Air 2
Geschikt voor iPad Mini
Adapter/ Kabel
Houder / Stand
Stylus
Screenprotector
Reiniging
Audio
Keyboard
Spelbesturing
Diverse

Beeldscherm

HDR

Kenmerken

Afstandsbediening

Design

Kleur
Grijs

Links met betrekking tot HP Elite 65W Thunderbolt 3 Dock

.   http://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/Product.aspx?id=P5Q54AA&opt=ABB&sel=A...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.