Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DAP-1330 Wireless Range Extender

564178
D-Link DAP-1330 Wireless Range Extender | DAP-1330
Beoordeling
Artikelnummer564178
FabrikantcodeDAP-1330
EAN code0790069419836
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
U kunt het Wi-Fi-netwerk in uw woning eenvoudig uitbreiden door de D-Link DAP-1330 Wi-Fi Range Extender in een stopcontact te steken. De kleine maar krachtige N300 Wi-Fi Range Extender ondersteunt Wireless N. Het apparaat biedt u verbindingssnelheden tot wel 300 Mbps1, terwijl het ook achterwaarts compatibel met uw bestaande draadloze apparaten is.

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
Het instellen gaat heel eenvoudig. U hebt er geen computer voor nodig, maar kunt de ondersteunde QRS Mobile app op uw smart phone of tablet gebruiken. In plaats daarvan kunt u ook gebruikmaken van 'one-touch' installatie door op de WPS-knop op uw range extender en uw Wi-Fi-router te drukken. Hierdoor wordt de Wi-Fi-dekking onmiddellijk uitgebreid. Er is zelfs een geïntegreerde set-up wizard om de extender draadloos te configureren met een pc of mobiel apparaat.

Hoge verbindingssnelheden
De geavanceerde en gebruiksvriendelijke N300-technologie staat garant voor hoge verbindingssnelheden, maar is tegelijkertijd achterwaarts compatibel met oudere draadloze apparaten in uw netwerk, zodat u op een betrouwbare draadloze verbinding kunt rekenen. U kunt bovendien de geïntegreerde ethernetpoort gebruiken om tijdens zakenreizen of vakanties een persoonlijke Wi-Fi-hotspot op te zetten in hotelkamers met bedrade internettoegang. Daarnaast is het mogelijk om computers, smart tv's en gameconsoles met een ethernetpoort van draadloze connectiviteit te voorzien.

Compact, handig ontwerp
Deze compacte range extender heeft een onopvallend ontwerp waardoor hij volledig opgaat in de inrichting van uw huis of kantoor. Er zijn geen extra voedingsadapters of kabels nodig.

Producteigenschappen D-Link DAP-1330 Wireless Range Extender

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
300 Mbps
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
2

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
541235 TP-Link TL-WA860RE Wireless-N Extender, 300Mbps 36 € 25,95

Gerelateerde artikelgroepen D-Link DAP-1330 Wireless Range Extender

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot D-Link DAP-1330 Wireless Range Extender

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/connect/access-points-range-extenders-...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.